NA PREDAJ NEBYTOVÝ PRIESTOR, UL. HLINKOVA, KOŠICE-SEVER

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY, s.r.o. Vám ponúka na Predaj Nebytový priestor na Hlinkovej ulici, Košice. Nebytový priestor sa nachádza na vyvýšenom prízemí.
Hlavné výhody:
- Priestor vhodný na podnikanie v blízkosti centra mesta


Základné technické informácie:
Nebytový priestor má rozlohu 20m2 vrátane pivnice. Orientácia je na južnú stranu. V priestore sú vymenené plastové okná, a na zemi je položená dlažba. Vchod je zabezpečený bezpečnostnými dverami.
K dispozícii je jedna miestnosť, samostatné WC, a mini kuchynka s možnosťou rekonštrukcie na sprchovací kút. Pod priestorom sa nachádza sušiareň a práčovňa, priestor je veľmi teplý. Mesačné náklady vychádzajú cca. 80,-eur vrátane elektriny. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Parkovať je možné za bytovým domom.
Siete: v byte je plynová prípojka, elektrina, voda.
Priestor je ideálny na podnikania napr. ako kancelária, nejaké poradenstvo, klub, minisklad, a iné.
Nebytový priestor je v osobnom vlastníctve.
Pôdorys Vám vieme zaslať na vyžiadanie.
V blízkosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť:
Park Anička, obchodné centrá Billa, Fresh, Pošta, ZŠ, MŠ, Antik a iné.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s predajom, prenájmom, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky