Na predaj nová stavba 3 izbového domu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNA CENOVÁ PONUKA. UVEDENÁ CENA JE CENOU DOMU NA KĽÚČ BEZ POZEMKU.
Na predaj výstavba nového a veľmi kvalitného 2 izbového montovaného domu reailzovaného ako stavba na kľúč.
Vo výnimočnej cene - nižšej než je cena zdevastovaného 1,5 izbového bytu v Košiciach - je zahrnuté viac, než by Vás možno napadlo, konkrétne:
Projekt pre stavebné povolenie, kompletné základy domu, t.j. výkopové práce, uloženie rozvodov vody, kanalizácia, armovanie, betonáž, hydroizolácia, dodávka a montáž obvodových stien a priečok, strechy, strešná krytina, vchodové dvere a plastové okná (7-komorový profil s izolačnym trojsklom, parapety vonkajšie a vnútorné), kúrenie – elektrické závesné konvektory - možnosť realizácie aj elektrického podlahového kúrenia, solárny kolektor so zásobníkom na ohrev vody, rekuperačný konvektor do každej izby, kompletné rozvody elektriny vody a kanalizácie, zateplenie stropu a strechy, dodávka a montáž sadrokartónových podhľadov do celého domu, kompletná realizácia podláh včítane zateplenia, interiérová maľovka,obklady a dlažba v kúpeľni a WC, kompletná sanita, zárubne a interiérove dvere, komínový sytém, kompletné zateplenie domu....
Samostatná kuchyňa má k dispozícii praktický sklad potravín. Z obývacej izby sa vychádza na zaujímavo riešenú terasu.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie