Na predaj nové stavebné pozemky - Mokrance - IBV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám nové stavebné pozemky v obci Mokrance, cca. 23 km od Košíc. Obec je bezproblémová, čistá a hlavne bez neprispôsobivých občanov. Pozemky sa nachádzajú na začiatku obce v smere od Košíc pred futbalovým štadiónom. Jedná sa o novú lokalitu, tzv. NOVÉ MOKRANCE.
Lokalita ponúka celkovo 126 pozemkov na IBV (samostatné rodinné domy), a to o výmere od 497 m2 do 1935 m2, zároveň ponúka 28 pozemkov na radovú zástavbu rodinných domov, a to o výmere od 238 m2 do 427 m2 a zároveň ponúka 2 stavebné pozemky na občiansku vybavenosť o výmere 493 m2 a 558 m2.
V cene stavebných pozemkov je zahrnuté vybudovanie všetkých nižšie uvedených inžinierskych sietí, a to :

DOPRAVA
IBV NOVÉ MOKRANCE je dopravne napojené na cestu III.tiedy II/550 002 dvoma vstupmi. V celej lokalite budú vybudované asfaltové cesty, chodníky a pásy zelene usporiadané tak, aby mal každý budúci vlastník zabezpečený prístup k svojmu pozemku samostatným vjazdom z miestnej komunikácie.

ELEKTRINA
Lokalita vybavená novou 400kVA trafostanicou a prípojkami pre jednotlivé parcely vždy samostatne s kapacitou 3 x 25A.

INTERNET
Parcely budú vybavené vysokorýchlostným internetom prostredníctvom optickej siete nášho partnera SLOVAK TELEKOM, a.s. Každá parcela bude mať samostatnú prípojku s tým, že táto okrem internetu môže zabezpečiť distribúciu televízneho signálu a pevnej linky. V súčasnosti je prevádzkovateľom poskytované pripojenie internetu až do 300/30Mb/s bez časových a dátových obmedzení.

PLYN
Parcely budú vybavené na požiadanie plynovou prípojkou.

KANALIZÁCIA
Každá parcela z IBV NOVÉ MOKRANCE bude mať zrealizovanú kanalizačnú prípojku pre splaškové vody, ktorá bude napojená na verejnú kanalizáciu v správe VVS, a.s. s odvedením splaškových vôd do ČOV v Modlave nad Bodvou.

VODOVOD
Každá parcela z IBV NOVÉ MOKRANCE bude mať zrealizovanú vodovodnú prípojku, ktorá bude napojená na verejný vodovod v správe VVS, a.s..

VEREJNÉ OSVETLENIE
Pre bezpečnosť Vás a Vašej rodiny bude v lokalite IBV NOVÉ MOKRANCE zriadené verejné osvetlenie, ktoré bude zahŕňať 87 LED svietidiel.

Cena je od 66,90- Eur/m2

Podobné realitné ponuky