Na predaj novostavba - 5 izbový rodinný dom s pozemkom v obci Ďurďošík

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNA CENOVÁ PONUKA.
UVEDENÁ CENA JE CENOU DOMU NA KĽÚČ S POZEMKOM.
Na predaj výstavba nového a kvalitného murovaného 5 izbového domu realizovaného ako stavba na kľúč.
Dom o výmere úžitkovej plochy 137 m2 sa ponúka vo výnimočnej cene, včítane pozemku v cenách, v akých sa predávajú staršie domy.
Nehnuteľnosť je situovaná na krásnom rovinatom stavebnom pozemku v novej zástavbe obce Ďurďošík, o výmere 480 m2. Pozemok o rozmeroch 32x15 metrov sa nachádza približne 150 m od hlavného ťahu, je ohradený. Výmeru a šírku pozemku je možné ľubovoľne upraviť podľa požiadaviek klienta. Pred pozemkom je spevnená komunikácia s pripojením na hlavnú cestu. Na pozemku sa nachádza cca 25 ovocných stromov a 2 miestnosti na náradie. Na hranici pozemku voda a elektrina, odpad je riešený napojením na tlakovú kanalizáciu alebo vlastnou žumpou, vo výmere pozemku je spolupodiel na prístupovej ceste. Lokalita s vynikajúcou dostupnosťou je vzdialená od Košíc 15 km, nachádza sa v príjemnom prostredí rekreačného charakteru.
Rodinný dom patrí do kategórie stredne veľkých domov. Jedná sa o základný variant prízemného domu s obytným podkrovím. Úžitková plocha je 137 m2 a umožňuje kvalitné bývanie pre viacčlennú rodinu. Zastavaná plocha tejto varianty je 83,69 m2. Vnútorné proporcie domu možno veľmi ľahko prispôsobiť požiadavkám zákazníka. Dom je vhodný na rovinatý, prípadne mierne svahovitý terén. Je možná výstavba
v ďalších variantoch s garážou alebo s garážovým státím.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK. V cene je kompletná výstavba domu na kľúč včítane základovej dosky.
Konkrétne sa v cene domu sa nachádza:
- Pásové základy do nezámrznej hĺbky. Vrchné základy dvihnuté cca 30 cm od zeme. Zasýpanie vrchných základov, zhutnenie. Základová doska hrúbka 10 cm + armatúra.
- Izolácia proti vlhkosti. Murivo a priečky ( Ytong, Porfix, Cispork ). Veniec železobetón 25 cm. Okna 7 komorové dvoj sklo + parapety.
- Krov je drevený, paropriepustná fólia, krytina ( Bramack, Benders, Mediterran ) dažďové zvody upravené vo farbe krytiny.
- Strop je Sadrokartón zateplený minerálnou vlnou hrúbky 20 cm. Paronepriepustná fólia. Na steny sa používa lepidlo, sklo textilná sieťka a štuková omietka konečna úprava je vápnom alebo primalexom. Podlaha je tepla montovaná.(izolácia proti vlhkosti, Styrodur, plávajúca podlaha v kúpeľni dlažba) Kúpeľňa: pokladka dlažby, obkladu, montáž sanity, uvedenie do prevádzky, Taktiež je kompletný rozvod elektriny, vody (tepla a studena), kanalizácie, kúrenie. V obývačke je komín, takže tam môže byť krb, alebo krbová piecka.
- Zateplenie polystyrén, alebo minerálna vlna hrúbky 10 cm. Farebná fasádna omietka. Štaplon a soklík.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie