Rezervované: novostavba rodinného domu 4+1 pozemok 850 m2 Dolné Dubové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Dolné Dubové
114 m²
850 m²
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
222.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

151931x zobrazená v zozname / 7670x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj skolaudovaná novostavba rodinného domu typ BUNGALOV 1676, nachádzajúcej sa v tichej časti obce Dolné Dubové. Tento kompaktný bungalov je zrealizovaný z pórobetónových tvárnic hr.300 mm zn. PORFIX PREMIUM a spĺňa nároky štvorčlennej rodiny. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, technickej miestnosti, šatníka, samostatnej kuchyne s jedálňou prepojenej s obývacou izbou, z ktorej je prístup na terasu prostredníctvom terasových dverí a troch samostatných izieb. V časti neobytného podkrovia je vybudovaný odkladací priestor. Podlahové vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom kvalitného tepelného čerpadla DAIKIN so zásobníkom na TÚV /vzduch-voda/. Zateplenie je zrealizované z polystyrénu hr. 200mm, betónová strešná krytina zn. BRAMAC, väzníkový krov, plastové vstupné dvere a okná zn. SALAMANDER /trojsklo/. Cena nehnuteľnosti je v stave holodom: vonkajšie fasádne silikónové omietky zn. BAUMIT, vnútorné sadrové omietky, sadrokartónové stropy vrátane základnej bielej maľovky, zásuvky, vypínače, dátové a televízne zásuvky vrátane rozvodov, bleskozvod, príprava rozvodov voda a kanalizácia, predpríprava v obytných miestnostiach na klimatizáciu, príprava na krb vrátane komínového telesa, predpríprava na rekuperáciu, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, vybudovanie prípojok: vodovod, elektrina, kanalizácia, optická sieť ukončená pred RD na stĺpe VO. V cene nehnuteľnosti je aj oplotenie pozemku z plotových oceľových panelov (farby: antracit) vrátane podhrabových dosiek, 3x parkovacie miesto, terasa a chodník zo zámkovej dlažby a okapové chodníky, odvodnenie dažďových vôd rodinného domu je riešené dažďovou kanalizáciu do 2 vsakov za RD. Celková výmera pozemku je 850 m2, zastavaná plocha rodinného domu (bez zateplenia a spevnených plôch okolo RD) je 135m2, úžitková plocha je 114m2. Šírka pozemku je 17m. Rodinný dom je z prednej časti orientovaný na SV. Výstavba bola zahájená v marci 2023, t.č. prebieha ukončenie stavby, úprava pozemku, oplotenie, spevnené plochy zo zámkovej dlažby... . Radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou s priestranným rovinatým pozemkom.
Dostupnosť autom: do 12 min. - diaľničný privádzač ako i krajské mesto Trnava. V obci je MŠ, ZŠ 1-4 ročník, obchod, benzínová pumpa a v blízkosti sa nachádza Dubovská priehrada i pohorie Malých Karpát.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Doporučujem vidieť!!! Kontakt:


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dolných Dubovom

Inzerovaný rodinný dom v Dolných Dubovom v cene 222.990,- € je o 35.495 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Dolných Dubovom. Rozloha je o 37 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dolných Dubovom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Dolných Dubovom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0902262.., uveďte číslo ponuky ZR-SF...

Pozícia realitnej ponuky

222.990,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
850 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
135 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
850 m²
Celková rozloha 27 m² 2003 m²
114 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku850 m²
Zastavaná plocha135 m²
Celková rozloha850 m²
Úžitková plocha114 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SF-517 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny