Na predaj novostavba rodinného domu, Košice-Krásna

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj je novostavba rodinného domu typu bungalov v mestskej časti Košice-Krásna. Dom je postavený na pozemku o výmere 553 m2, zastavaná plocha je 131 m2, úžitková plocha je 96 m2. Plynová prípojka je zavedená do domu, ďalej je do domu zavedená tlaková kanalizačná prípojka, vodovodná prípojka, optika. K dispozícii je betónová šachta s obj. 5m3 na zvod vody zo stresnej krytiny spolu s jej napojením a kompletná projektová dokumentácia stavby ako aj všetkých prípojok.
Prízemný katalógový 4 izbový dom sa nachadza v lokalite Košice Mestská časť Krásna nad Hornádom na takmer rovinatom pozemku s miernym prevýšením so stúpaním smerom do zadnej časti pozemku, orientacia zadnej terasy je J-Z, krytý vchod je S-V orientácia.
Bungalov s dobrym pomerom obytnej a úžitkovej plochy, dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, s predprípravou na šatníkové skrine, ďalej je tam hosťovské WC a technická miestnosť, kuchynská a obývacia časť sú vzájomne prepojené, komora, tri izby, pričom jedna má východ na zadnú terasu, kúpelňa s predpripravou na vanu, sprchovací kút, práčka, WC a teplovodný radiátor.
POUŽITÉ MATERIÁLY: Betónové základy 90 cm, zateplené 8 cm styrodurom, hydroizolácia, obvodové murivo tvárnice 25 cm zateplené 15 cm polystyrénom, Vnútorné priečky 10 cm, vnútorná izolácia podlahy 8 cm tvrdený polystyrén, komplet podlahové vykurovanie s rozdeľovačom s prípojkou na plynové teplovodné vykurovanie, komínové teleso Schiedel, pevná hranolová väzbová konštrukcia strechy s krytinou škridla tehlovo červená Mediteran, sadrokartónové stropy na drevenej konštrukcii, interiér omietnutý vápennou omietkou Baumit.
Dom je kompletne omietnutý silikonovou omietkou, sokel je zateplený a omietnuty silikonovou omietkou s mramorovým vzorom.
Cena domu je 161 990 eur. V cene je zahrnutá aj provízia RK a kompletný právny servis. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice IV