NA PREDAJ OBCHODNÉ PRIESTORY, BARCA, ul.OSLOBODITEĽOV, 1461m², KOŠICE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj zaujímavý obchodný priestor/showroom na veľmi frekventovanom a viditeľnom mieste v Barci na ulici Osloboditeľov ku ktorému prislúcha vlastné spevnené parkovisko pre cca 15 automobilov.
Pôvodne dva samostatné objekty boli prepojené a majú 2 vstupy. Prvá časť objektu s rozlohou cca 80 m² je jednopodlažná, podpivničená (50 m²) a nachádza sa v nej predajňa s recepciou.
Druhá časť je dvojpodlažná, nepodpivničená. Na jej 1. nadzemnom podlaží (60 m²) sa nachádza časť predajne, malý sklad, schodisko, kuchynka a toaleta. Na 2.nadzemnom podlaží so samostatným vstupom (60 m²) je open space priestor, resp. zasadačka, kuchynka, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Objekt je vo veľmi dobrom stave a je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 1461 m², v ktorého zadnej časti je možná výstavba ďalšej budovy príp.rodinného domu.
V roku 2012 prešiel objekt rekonštrukciou. Obvodové murivo je zateplené, okná sú plastové, podlahy (plávajúce+keramická dlažba), klimatizácia, alarm, kamerový systém, vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev teplej vody. Budova je napojená na všetky inžinierske siete a vedie k nej asfaltová prístupová cesta z hlavného ťahu.
Lokalita objektu je na vynikajúcom mieste, nakoľko sa nachádza na hlavnom ťahu do Maďarska, neďaleko obchvatu vedúceho smerom na Bratislavu a na diaľnicu do Prešova a Michaloviec. V bezprostrednej blízkosti sú showroomy viacerých automobiliek, benzínová pumpa, MHD zastávky autobusov a električiek, FRESH.
Nehnuteľnosť je voľná ihneď.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky