Na predaj objekt v Podunajských Biskupiciach- Bratislave II.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Devätinová
747 m²
2775 m²
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno - 2
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

206006x zobrazená v zozname / 9989x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj objektu s vlastným oploteným pozemkom v Bratislave II. Podunajských Biskupiciach. Objekt bol využívaný ako materská škôlka a tiež ako dielňa na ľahkú výrobu. Budova je členená na dve časti. V súčasnosti je jedna časť využívaná na bývanie a druhá časť na výrobu a skladovanie. Budova má dve terasy každá s plochou 41 m2 a je z časti podpivničená.
Rozloha nadzemnej časti objektu je 499 m2, plocha podzemnej časti je 166 m2. Celková úžitková plocha spolu s terasami je 747 m2. Budova je ďalej členená na kancelárie, sklad, dielňu, toalety a bytovú časť.

Dispozičné riešenie:


Bytová časť má samostatný vchod a je členená na chodbu, 3 izby, kuchyňu, komoru, terasu, 2 x toaleta, kúpeľňa so sprchou a vaňou. Budova má zavedený plyn, elektrinu 220 aj 380 V. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom, ohrev vody tromi elektrickými bojlermi. Odpad je riešený žumpou s možnosťou pripojenia na verejnú kanalizáciu.
Okolo budovy sa nachádza pozemok s vlastným parkoviskom a s udržiavanou okrasnou záhradou s malým skladom na náradie a vlastnou studňou na polievanie záhrady. Rozloha celého pozemku je 2.775 m2.

Cena v RK .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Devätinová

Rozloha je o 542 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-JY...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2775 m²
Celková rozloha747 m²
Úžitková plocha747 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JY-206 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.