Na predaj obývateľná chatka v Košiciach - Krásna

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj záhradu s chatkou v Košiciach, časť Krásna, ul. 1 mája. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti Letnej záhradky. Na veľkej záhrade je drevená chatka o dvoch miestnostiach, s kuchynský a sprchovacím kútom. Záhrada má výmeru 1700 m2, cca m2 je využiteľných pre rekračné účely v okolí chatky, zvyšná časť je tvorená svahom porastenom stromami. Objekt je napojený na elektrinu, na pozemku však nie je voda. Jedná sa o tiché prostredie, v prostredí zelene a stromov, pristup autom je až k chatke. Zabezpečenie vodného zdroja výkopom studne a menšie investíce do chatky by umožnili jej trvalé obývanie. Objekt je samozrejme vhodný aj na rekreačné účely v tesnej blízkosti mesta.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Ostatné, Košice IV