NA PREDAJ - PENZION, DOMAŠA - DOBRA, OBEC - KVAKOVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj trojpodlažné rekreačné zariadenie „ Penzión“.
Predmetná nehnuteľnosť sa nachádza v rekreačnej oblasti Domaša - Dobrá, ktorá patrí pod obec Kvakovce.

Chata je situovaná cca 200m od vodnej plochy, pôvodný stav, pozostáva z 11 izieb - 2,3, a 4 lôžkové izby + apartmány, všetky s vonkajšími terasami. Pri vstupe na prízemí sa nachádza recepcia, extra jedáleň + kuchyňa a spoločenská miestnosť. Taktiež súčasťou areálu je 1 samostatná chatka pre 4 osoby a vonkajší gril.
Parkovanie vonkajšie, prístupová cesta vlastná rampa. V lokalite je veľa zelene, blízkosť športovísk, tenisový areál - 2 kurty, cyklotrasa....a iné.
Hlavné výhody chaty:
- chata je po čiastočnej rekonštrukcii
- tiché a kľudné prostredie
- aktívna možnosť rybárčenia, športovania
- voľný prístup k chate
Základné informácie:
Chata má zastavanú plochu 255m².
Prípojky: voda - vlastný zdroj, elektrina, vlastná žumpa
Obytná časť pozostáva z prvého a druhého poschodia.
Lokalita:
V obci sa nachádzajú – materská škola, kultúrne stredisko, obchodné prevádzky, zastávka SAD, obec spravuje viacero ďalších obchodných, ubytovacích a reštauračných prevádzok
Ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnom stretnutí.

Cena: 99.000,- EUR
Dohoda na cene je možná.


JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Milan Drotára telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky