Na predaj penzión v Podhájskej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
nie
verejný vodovod
230V
septik
áno
predaj - Chata
450.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

78776x zobrazená v zozname / 5507x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Sprostredkujeme predaj zariadeného penziónu v známej kúpeľnej obci Podhájska. K penziónu prislúcha pozemok o rozlohe 877m2. Na pozemku sa nachádza penzión s terasou, bungalov (letné štúdio) so spoločným sociálnym zariadením, kancelária, recepcia s terasou a altánkom.

Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2004, skolaudovaná v roku 2005. Je kompletne zateplená 10cm polystyrénom, čo zaručí nižšie náklady na vykurovanie, k tomu prislúchajú aj slnečné kolektory.

Dispozičné riešenie penziónu:


Prízemie
2x samostatné vchody,spoločenská miestnosť, kuchyňa, chodba, 1x izba so sociálnym zariadením, samostatná toaleta, špajza, 3x dvojlôžková izba, kúpeľňa vybavená vaňou.
1.NP
Priestranná kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, 4x izba so soc. zariadením, ku každej izbe prislúcha aj balkón s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.

Možnosť využívať aj klimatizačné jednotky v spoločenských miestnostiach a v niektorých apartmánoch. Penzión sa predáva so všetkým zariadením. Parkovanie vo dvore pre 10-15 áut. Celý objekt je oplotený a monitorovaný nepretržite. Penzión je prevádzkovaný celoročne.

Cena 450.000€ pri serióznom zaujme možná dohoda na cene
______________________________________________________________________________________________________________________________________
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Podhájskej

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaseptik
Garážnie
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizáciaáno
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-704089 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny