NA PREDAJ POLYFUNKČNÁ BUDOVA /obchod, kancelárie, stolárskej dielne...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Zubák
Ulica.: Zubák
250 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
žumpa
nie
predaj - Výrobné priestory
53.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

67289x zobrazená v zozname / 12784x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj viacúčelovú budovu nachádzajúcu sa v obci Zubák, vhodnú ako sídlo firmy s možnou predajnou plochou, hlavne vhodné ako, administratívne centrum, ubytovňa/apartmány na prenájom/prípadne 2 bytové jednotky, výrobný priestor alebo dielňa. Hraničná obec s Českou republikou leží v severnej časti Bielych Karpát, v husto zalesnenej doline 20 km severozápadne od Púchova. Obec je obkolesená peknou prírodou, vhodnou na turistiku a agroturistiku, vzhľadom na to je to vhodná ponuka práve na vybudovanie apartmánov. V budove sa nachádza niekoľko miestností, ktorými sa dá manipulovať. Budova je dvojpodlažná plus využiteľný suterén v ktorom sú aktuálne sociálne zariadenia, kotolňa a sklad. Pred budovou je možné zaparkovať 2 osobné autá. Veľkou výhodou budovy sú vysoké stropy 4m čo ponúka novému majiteľovi širokú škálu možností využitia. Budova je napojená na elektrinu 230/400V, odpad je riešený formou žumpy. Verejný vodovod je hneď pred budovou v ceste. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a potrieb. Budova je postavená zo 70cm širokej steny- kameň, strecha je pôvodná plechová. Vykurovaná je krbovými kachlami. Celková výmera pozemku je 202m2. V prípade že Vás moja ponuka zaujala ma prosím kontaktujte na tel. číslo alebo na mail

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja výrobného priestoru v Zubáku

Inzerovaný výrobný priestor v Zubáku v cene 53.000,- € má priemernú cenu výrobného priestoru v Zubáku. Rozloha má priemernú rozlohu výrobného priestoru v Zubáku.

Podrobné informácie

Celková rozloha202 m²
Úžitková plocha250 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-26682 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.