NA PREDAJ polyfunkčný dom vhodný na podnikanie Nitra, Zobor

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme polyfunkčný dom vhodný na podnikanie, nachádzajúci sa v lukratívnej lokalite Nitry, časť Zobor. Dom je trojpodlažný, postavený v roku 1946, na pozemku o výmere 692 m2. V roku 1998 bol dostavaný, pribudla aj garáž a rozsiahlo kompletne zrekonštruovaný (nové rozvody, strecha, plastové okná, stropy atď). Čiastočne podpivničení v 1/3, v suteréne sú skladové miestnosti a kotolňa. Pozostáva z dvoch častí a to z obchodnej a časti na bývanie. Obe časti sú oddelené, nezávislé od seba so samostatnými vstupmi.
Na 1.NP, prízemí sa nachádzajú dva obchodné priestory, 120 a 80 m2, so vstupom priamo z ulice, ktoré sú v súčasnosti plne prenajaté. V zadnej časti prízemia je vstup, predsieň s možnosťou prechodu do prevádzok, do suterénu a do obytnej časti krásnym mramorovým schodiskom.
Na 2.NP s výmerou 200 m2, sa nachádza obytná časť so samostatným vstupom zo zadnej časti domu. Pozostáva z chodby, kuchyne a jedálne, priestrannej kúpeľne a piatich izieb.
V podkroví t.j. na 3.NP je jednoizbový byt s kúpeľňou. Túto časť je možné rozšíriť a vytvoriť tak v podkroví dve bytové jednotky.
Má všetky inžinierske siete, kúrenie je plynovým kotlom, radiátormi.
Pred domom je vlastné parkovisko pre 7 áut + možnosť vytvorenia nových, ďalších cca 5 parkovacích miest.
Najväčšou výhodou je lokalita, nakoľko sa dom nachádza na rázcestí frekventovaných ciest, v spádovej oblasti Zobora a Nitrianskych Hrnčiaroviec. Priamo pred domom je zastávka MHD s viacerými spojmi. Potraviny v dome majú dlhoročnú tradíciu. Ďalšou výhodou je veľa možností využitia na rôzne podnikateľské účely ako napr. : penzión/ hotel, reštaurácia, kaviareň, obchodná, administratívna činnosť a rôzne služby. Z okien domu je výhľad na hrad. Veľmi dobrá a rýchla dostupnosť na diaľnicu a do centra mesta je to cca 5 minút.

Podobné realitné ponuky - Budova, Nitra

MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre
Predaj 249.000,- €
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre

Ponúkame na predaj Komerčný objekt, pozostávajúci s administratívnej budovy, prístrešku, vlastného parkoviska a zeleného pásu za budovou.Administratívna budova má 12 miestností + sociálne zariadenia... a rozlohu 234m2Prístrešok má rozlohu...

Budova 234 m2 Nitra / Cabajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre 249.000,- € Budova 234 m2 Nitra
Cabajská
predaj