Na predaj polyfunkčný objekt, 5478 m2, Ilava.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj viacúčelový - polyfunkčný objekt o celkovej rozlohe 5478 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti, železničnej stanice, cca 3 minúty od diaľnice D1, do centra mesta Ilava cca 500m.
Úžitková plocha objektu je 1041 m2 na dvoch podlažiach. Objekt bol postavený v roku 2002 a má k dispozícii všetky siete, alarm systém, plynové kúrenie, kanalizácie je riešená veľkou vlakovou cisternou ( ako žumpa ), objekt je samostatne napojený na energie - vysokonapäťová prípojka - 2000 kw, celý objekt je obmurovaný betónovými kvádrami - 2m, elektronické otváranie dverí do areálu. V objekte môže naraz parkovať 30 osobných, alebo 20 nákladných vozidiel. Predná časť objektu je zaasfaltovaná, zatrávnená a upravená, zadná časť objektu je pripravená na prípadnú dostavbu ďalšej polyfunkčnej budovy, či haly. Samotná budova objektu je rozdelená na viacero polyfunkčne využitých častí. Je postavená na monolitických betónových pásoch, zvislé konštrukcie sú murované, železobetónové stropy, strechu tvorí asfaltový šindeľ. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu, v budove sa nachádza dvakrát železobetónové schodisko, fasáda budovy je obložená kameňom. Okná sú z europrofilov, s vákuovým zasklením. Prízemie je zasklené hliníkovými profilmi. Na podlahách je kombinácia PVC krytiny a dlažby. Prízemie tvorí pracovná hala a sklad. Hala pri menších úpravách môže slúžiť na viaceré účely. Poschodie pozostáva z 3 samostatných funkčných jednotiek. Jednu časť tvoria sprchy a šatne, druhú časť tvorí kancelársky priestor (pozostáva z 3 samostatných kancelárií, prímacej miestnosti s kuchynkou, zasadačky pre 20 ľudí a skladového priestoru pre kancelárske potreby a 2 toalet). Tretiu časť tvorí samostatná bytová jednotka, ktorá sa dá využiť ako ďalšie kancelárske priestory (tvoria ju ďalšie 3 kancelárie, kuchyňa, sprcha a toaleta). Súčasťou areálu je samostatná budova – vrátnica s rozlohou 41 m2.
Právne a poradenské služby v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Tel. kontakt: . Info linka: . Cena dohodou.

Podobné realitné ponuky

Výrobná hala v Dubnici nad Váhom
Predaj 400.000,- €
Výrobná hala v Dubnici nad Váhom

VAŠE REALITY: Ponúkame Vám na predaj výrobnú halu s úžitkovou plochou 1105 m2. Hala stojí na pozemku s rozlohou 5000 m2 v priemyselnej zóne v Dubnici nad Váhom. Cena 400...

Výrobné priestory 1105 m2 Dubnica nad Váhom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Výrobná hala v Dubnici nad Váhom 400.000,- € Výrobné priestory 1105 m2 Dubnica nad Váhom predaj