Na predaj Polyfunkčný objekt Bratislavská Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3D prehliadku nájdete na linku: https://my.matterport.com/show/?m=B1v2rdF1nFo

RADO Reality ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v obchodno-priemyselnej časti Trenčína na Bratislavskej ulici. Budova pozostáva z dvoch podlaží, pričom prízemie tvoria skladové a výrobné priestory tvorené 6 miestnosťami, veľkou chodbou, garážou, skladom a kotolňou. Prízemie je taktiež vybavené menšou kuchynkou a vlastnou toaletou. Celková výmera podlažia je 237 m2. Vrchné podlažie pozostáva zo vstupnej haly, recepcie, 5-tich kancelárií, zasadačky, kuchynky, terasy a oddelených toaliet. Celková výmera podlažia je 263 m2. Budova má tiež suterén, v ktorom sa nachádzajú skladové priestory. Suterén je prístupný cez šikmú rampu.

Budova má 4 samostatné vchody: jeden hlavný, dva vedľajšie a automatickú garážovú bránu.

Budova prešla kompletnou rekonštrukciou v roku a zároveň bola vykonaná prístavba a nadstavba podkrovia. Rekonštrukcia zahŕňa: nové plastové okná, plávajúce podlahy a keramické dlažby, nové dvere, nové panelové radiátory , úplná elektrická inštalácia s ističmi, rozvody teplej a studenej vody, na poschodí klimatizácia, nové vonkajšie omietky, bezpečnostný systém. Stavebným materiálom je pálená tehla v kombinácií s kvádrom.

Budova je pripojená na všetky inžinierske siete: elektriku, verejný vodovod, kanalizáciu, plyn. Vykurovanie budovy je zabezpečené plynovým kotlom.
Budovu je možné kúpiť aj so zariadením po dohode s majiteľom.

K budove patrí vlastné parkovisko s výmerou 420 m2.

Obrovskou devízou budovy je jej poloha a dostupnosť. Nachádza sa cca 1.5 km od privádzača na diaľnicu a cca 1 km od centra mesta Trenčín. Hneď vedľa budovy sa nachádza vlaková stanica Zlatovce.

Šimon Beták
Váš osobný realitný poradca
RADO Reality Trenčín s.r.o.
M |

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, fin. poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastru nehnuteľností.
+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky - Budova, Trenčín

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj