Na predaj investičné pozemky 666 m2 a 667 m2 v obci Dulov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dulov
667 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

21930x zobrazená v zozname / 3101x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj rovinaté pozemky v obci Dulov. Výmera pozemku je 666m2 a 667m2. Parcela 368/3 a 368/4.

Nachádza sa v tichej lokalite na konci slepej ulice. K pozemku vedie prístupová poľná cesta. Inžinierske siete voda, plyn, elektrika sú vzdialené 100 metrov od pozemku. Vhodný na výstavbu rodinného domu.
V obci Dulov sa nachádza základná škola, materská škôlka, obecný úrad, potraviny, kostol. Krásne prostredie je vhodné na turistiku, cyklistiku a iné rekreačné vyžitie.

Okresné mesto Ilava je vzdialené 7 km. Výjazd z obce na diaľnicu D1 trvá 8 minút.

RADO Reality Group


Tatiana Smolková
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Dulove

Rozloha pozemku na bývanie 667 m2 je o 81 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Dulove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Dulove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku667 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1137 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.