Na predaj pozemok,IBV- Záhumnie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj pozemok v lokalite IBV - Záhumnie.Pozemok sa nachádza v lokalite výstavby rodinných domov "Záhumnie" a má 805m2. Nezáplavová, nezosuvná, orná pôda, úplná rovinka bez spodnej vody. Ide o bývalé záhumienky. Je možné vybavovať stavebné povolenie. Inžinierske siete elektrina, voda, cesty budú ukončené do konca tohto roka. Pouličné osvetlenie LED svietidlami, vysokorýchlostný internet na každej parcele. Už prebieha výstavba rodinných domov. Cena 72000 je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice IV

Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor
Predaj Cena v RK
Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor

PEV-114-1 EXKLUZÍVNE LEN UNÁS Hľadáte skutočne stavebný a veľký pozemok za výhodnú cenu v blízkostí Košíc na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v krásnom a pokojnom prostredí? Možno ste ho...

Pozemky - bývanie 3481 m2 Košice IV / Maďarsko
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor Cena v RK Pozemky - bývanie 3481 m2 Košice IV
Maďarsko
predaj