Na predaj pozemok Krupina, časť Červená Hora

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v Krupine, časť Červená Hora. Parcela vo výmere 11822 m2 je vedená ako orná pôda, registra „E“, v extraviláne k.ú. Krupina. Prístup k pozemku je z verejnej asfaltovej komunikácie. Siete (elektrina a voda v blízkosti pozemku). Pozemok nie je zaťažený žiadnou ťarchou a je vedený na jedného vlastníka.

Na pozemok je vydaná územnoplánovacia informácia k možnosti výstavby rodinných domov na pozemku KN-E orná pôda v lokalite Červená Hora zo dňa 9.7.2019 z mesta Krupina. V súčasnosti sa vypracúva nový Územný plán, ktorý bude rozvoj lazníckeho osídlenia riešiť, pričom pri jeho tvorbe budú zohľadnené akceptovateľné požiadavky a podmienky obyvateľov mesta, inštitúcii a organizácii. Mesto Krupina upozorňuje, že i napriek možnosti povolenia výstavby sa nezavúzuje k budovaniu infraštruktúry (elektrina, voda, prístupová komunikácia) a všetky tieto si ich stavebník vybuduje na vlastné náklady. Viď príloha UPI v jpg.

Pozemok je vhodný aj na chov rôzneho druhu zvierat, vybudovanie farmy a pod. Pozemok sa nachádza v tichom prostredí lazníckeho osídlenia, v blízkosti CHKO Štiavnických vrhov a Vodnej nádrže Krupina, do kúpeľného mesta Dudince je to 26 km, do mesta Krupina 5 km.

Cena 8Eur/m2, resp. dohodou po obhliadke pozemku.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať Bc. Ľuboš Lorinc, m.č.

Podobné realitné ponuky - Poľnohospodárske a lesné pozemky, Krupina

Slnečný pozemok pod pevnosťou Bzovík
Predaj 376.000,- €
Slnečný pozemok pod pevnosťou Bzovík

Ponúkame na predaj pozemky o rozlohe 67560 m2 v extraviláne obce Bzovík . Pozemky sú situované v miernom svahu v lokalite pod pevnosťou Bzovík smerom na Uňatín. Sú to dve celistvé...

Poľnohospodárske a lesné pozemky 67560 m2 Bzovík
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Slnečný pozemok pod pevnosťou Bzovík 376.000,- € Poľnohospodárske a lesné pozemky 67560 m2 Bzovík predaj