NA PREDAJ POZEMOK NA POLYFUNKCIU AJ RD V DUBNICI NAD VÁHOM 5796 M2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
5796 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

31487x zobrazená v zozname / 2813x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný rovinatý pozemok bez vecného bremena, vhodný na polyfunkčnú stavbu väčšej budovy, ale aj výstavbu aspoň 4- domov. Nachádza sa v centre mesta. Pozemok má rozlohu 5796 M2 a výhodou je, že je možnosť prístupnosti z dvoch ulíc. Z Kvášoveckej- 3320m2 18x170 M2- v lokalite možnej výstavby RD. Druhá strana je z ulice Hasičskej- 2471 M2 polyfunkcia cca 25 X 98,84 M2 - prístupnosť je z cesty je vhodný na komerčné účely,(autoumývarku). Pozemok má široké možnosti využitia a je pripravený k stavbe RD a polyfunkcii a je pozemok schválený v územnom pláne. Inžinierske siete sú na hranici pozemku. Odporúčam vidieť. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, energetický certifikát nebol predložený pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Dubnici nad Váhom

Rozloha pozemku na bývanie 5796 m2 je o 2059 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Dubnici nad Váhom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5796 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49514 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.