PREDANÉ EXKLUZÍVNE - pozemok na výstavbu RD v Drienovci, Košice-okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Drienovec
Ulica.: Drienovec
1588 m²
studňa
nie
230V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
27.000,- €
17,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

91387x zobrazená v zozname / 19297x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ

Hľadáte bývanie v lone prírody, lesa a pritom v blízkosti dediny? Exkluzívne Vám ponúkame na predaj posledný pozemok v Obci Drienovec, okres Košice – okolie. Ide o pozemky s nádherným výhľadom na okolitú prírodu o rozlohe 1.588,0 m2, dĺžka pozemku je 62,45 m, šírka pozemku je 25,44 m, v cene: 17,-EUR/m2. (V ponuke boli na predaj tri pozemky, susedné dva pozemky už sú predané).
Tento pozemok je situovaný v blízkosti lesa, na miernom svahu, na okraji obce, čím ponúkajú budúcemu majiteľovi absolútne súkromie.
Na pozemku je elektrina a studňa. Plyn, kanalizácia a vodovod sa nachádzajú v dostupnej vzdialenosti (plánuje sa s vodovodom priamo v tejto lokalite do 2 rokov)
Obec sa nachádza 30 km od Košíc, na hlavnom ťahu smer Moldava n/B. Názov tejto obce je odvodený z názvu lesnej plodiny „drienka“, ktorú je v tejto oblasti. V blízkosti obce sa nachádza Drienovecká jaskyňa a Drienovecké kúpele, ktoré ponúkajú wellness s bazénom a viacerými saunami. Okolie poskytuje skvelé možnosti na cykloturistiku alebo turistiku v národnom parku Slovenský kras.
V obci je kompletná občianska vybavenosť (základná škola s multifunkčným ihriskom, materská škola, obecný úrad, zariadenie pre seniorov, kostoly, dom smútku, obchody, pošta).
Ak chcete mať dobrých, príjemných a mladých susedov, neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová, RSc.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Drienovci

Rozloha pozemku na bývanie 1588 m2 je o 55 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Drienovci.

Pozícia realitnej ponuky

27.000,- €
Cena nehnuteľnosti 23.990,- € 687.358,- €
1588 m²
Rozloha pozemku 400 m² 12125 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1588 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-544632 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.