Na predaj pozemok - priemyselná zóna, 41.000 m2, Trenčín - Záblatie.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj lukratívny pozemok v priemyselnej zóne Trenčína, v katastrálnom území Záblatie v bezprostrednej blízkosti priemyselno-logistického parku na Bratislavskej ulici. Ponúkaný pozemok predstavuje úhrnnú výmeru 41.000 m2, nadmorská výška 205 m2, dĺžka cca 420 m, šírka cca 130 m, hladina spodnej vody 2-3 m, nachádza sa vedľa už zrealizovanej vnútornej komunikácie. V juhozápadnej časti priemyselného parku, vedľa ktorého sa nachádzajú predmetné pozemky, je vybudovaná čistiareň odpadových vôd. Dané pozemky sú vo vlastníctve jednej fyzickej osoby, na predmetné pozemky neviaznu žiadne dlhy, záložné práva, vecné bremená ani iné právne povinnosti v prospech tretích osôb, ktoré by obmedzovali dispozičné právo predávajúceho s predmetnými nehnuteľnosťami.
V zmysle územnoplánovacej informácie Mesta Trenčín je územie na ktorých sa dané pozemky nachádzajú definované ako výrobné územie - výrobno-obslužná zóna a je súčasťou priemyselnej zóny na Bratislavskej ul. v Trenčíne, schválenej orgánom PPF. Na pozemky bolo Mestom Trenčín zo dňa 3.9.2009 vydané rozhodnutie o využívaní územia - hrubé úpravy terénu - priemyselný park k. ú. Záblatie, ktoré nadobudlo právoplatnosť a vykonateľnosť dňa 8.9.2009. Predmetný pozemok je vyňatý z PPF. V bezprostrednej blízkosti pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Jediným čiastočným obmedzením pri realizácii investičného zámeru väčšieho rozsahu, respektíve realizácii a projektovaní hál o rozlohe cca 12.000 m2 by bol problém s umiestnením haly tohto rozsahu a to z dôvodu, že po celej dĺžke predmetných pozemkov, ako aj vedľajších pozemkov prebieha kanalizačné a vodovodné potrubie. Podľa vyjadrenia TVS a. s. nie je možné predmetné potrubia zastavať. V danom prípade by bolo nutné realizovať prekládku predmetných technologických zariadení, nie je však problém pri realizácii hál menšieho rozsahu, ktorých osadenie by bolo projektované z jednej, prípadne z druhej strany od osi potrubia a toto môže byť prekryté podľa vyjadrenia TVS, a. s. parkovacími plochami.
V severovýchodnej časti je mimoúrovňová križovatka diaľničného privádzača a cesty I/61. Pozemok má vynikajúce dopravné napojenie na privádzač diaľnice D1 a štátnu cestu prvej triedy I/61. Hlavná železničná trať Bratislava - Žilina - Košice prechádza okolo lokality, v okruhu sú tri železničné stanice.
Priemyselno-logistický park v Trenčíne bol zaradený štátnou agentúrou SARIO medzi priemyselné parky " strategického významu " v rámci SR.
V prípade záujmu Vám ďalšie informácie poskytneme osobne, prípadne si môžete s nami dohodnúť termín osobnej obhliadky ponúkaného pozemku.
Právne a poradenské služby v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Tel. kontakt: . Info linka: . Dohoda na cene možná pri osobnom jednaní.

Podobné realitné ponuky

Polyfunkčný objekt, Trenčín, Zámostie
Predaj Cena v RK
Polyfunkčný objekt, Trenčín, Zámostie

Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt , situovaný v zastavanom území mesta , v obchodno - obytnej zóne mesta Trenčín, v časti za Zámostie .Lokalita sa nachádza v priamej náväznosti a tesnej blízkosti...

Pozemky - komerčné 2560 m2 Trenčín / Zámostie
Investičný pozemok v Trenčíne časť Hanzlíková 82 €/m2
Predaj Cena v RK
Investičný pozemok v Trenčíne časť Hanzlíková 82 €/m2

Ponúkame na predaj pozemok o veľkosti 16 702 m2 v Trenčíne v časti Hanzlíkova. (vjazd z ulice J. Psotného) Pozemok sa nachádza v priemyselnej časti mesta s dobrým prístupom ako...

Pozemky - komerčné 16702 m2 Trenčín / J. Psotného
TOP CENA!!! Stavebný pozemok na Inovci-Trenčín 8807 m2
Predaj 400.000,- €
TOP CENA!!! Stavebný pozemok na Inovci-Trenčín 8807 m2

Na predaj pôvodný rekreačný areál so stavebnými pozemkami na vrchu pohoria Považský Inovec!!! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj pôvodný rekreačný areál s pozemkami s možnosťou výstavby na úplnom...

Pozemky - komerčné 8807 m2 Trenčianske Jastrabie / Inovecká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Polyfunkčný objekt, Trenčín, Zámostie Cena v RK Pozemky - komerčné 2560 m2 Trenčín
Zámostie
predaj
Investičný pozemok v Trenčíne časť Hanzlíková 82 €/m2 Cena v RK Pozemky - komerčné 16702 m2 Trenčín
J. Psotného
predaj
TOP CENA!!! Stavebný pozemok na Inovci-Trenčín 8807 m2 400.000,- € Pozemky - komerčné 8807 m2 Trenčianske Jastrabie
Inovecká
predaj