Na predaj pozemok s domom vo výstavbe v obci Valaliky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj pekný, rovinatý, slnečný, stavebny pozemok vo Valikoch, s prebiehajúcou výstavbou bungalova (vid foto ) o rozlohe 135m. Pozemok ma rozlohu 681 metrov, je oplotený, betónovým plotom, na pozemku je vodovodná sachta, elektrika, plyn a kanalizacia. Pozemok susedi s rodinymi domami, prístupová cesta je asfaltová. Pozemok sa nachádza na tichej ulici na Valniku. Cena je za pozemok s postaveným domom na kĺúč a je pribliźná. Presná cena bude upresnená v závislosti od spôsobu realizácie ukončovacích prác. Je možné v prípade zmluvnej rezervácie záujmu ovplyvniť detaily výstavby domu. Predpokladané ukončenie v roku 2017.
Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie