Na predaj pozemok s nádherným výhľadom v Trenčianskej Závade!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Nemšová
900 m²
predaj - Rekreačné pozemky
13.500,- €
15,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

51269x zobrazená v zozname / 4534x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj pekný slnečný rekreačný pozemok s nádherným výhľadom v Trenčianskej Závade. Pozemok je ideálny na sad, či chatku.

Pozemok je vedený ako trvalý trávny porast, má rozlohu 900 m2. Šírka je 10 metrov, dĺžka pozemku je 90 metrov. Nachádza sa slnečnom mieste v príjemnom prostredí s romantickým výhľadom. Prístup je priamo z asfaltovej cesty. Výborná je dostupnosť do okolitých miest. Nemšová s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialená približne 4 km, Dubnica nad Váhom 10 km, Trenčín 15 km a diaľnica D1 je vo vzdialenosti 6 km.

Obec Trenčianska Závada ponúka nádherné možnosti na pasívne aj aktívne trávenie voľného času. V obci sa nachádza známe Gazdovstvo Uhliská, s domácou farmou a vonkajšou aj krytou jazdiarňou, kde sa koná množstvo spoločenských súťaží a podujatí. Športoví nadšenci určite ocenia veľa cyklotrás a turistických chodníkov. Nenechajte ujsť výhľad na okolie z krásnej drevenej rozhľadne, týčiacej sa nad dedinou.

Ponuka je vhodná pre klientov hľadajúcich miesto, kde môžu uniknúť od každodenného stresu, vypnúť a načerpať novú energiu.

Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Nemšovej

Rozloha rekreačného pozemku 900 m2 je o 1189 metrov menšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Nemšovej.

Pozícia realitnej ponuky

13.500,- €
Cena nehnuteľnosti 12.500,- € 400.000,- €
900 m²
Rozloha pozemku 429 m² 8807 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku900 m²
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1548 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.