Na predaj predajňa Korlát, župa Borsod-Abaúj-Zemplén

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

FLEGRA COMFORT REALITY ponúka na predaj V Boršod -Abaúj -Zemplénskej župe ponúkam na predaj nehnuteľnosť na hlavnej ulici obce KORLÁT, bývalé potraviny a bistro.
Nehnuteľnosť bola postavená v roku ,25 m2, stavba je tehlova, centrálne vykurovanou nehnuteľnosťou v dobrom stave. Samozrejmosťou sú aj samostatné socialné zariadenia na strane personálu a hostí.
Pozostáva z dvoch hlavných miestnosti . Jednou z hlavných častí je obchod, ktorý má vstup z ulice a aj z dvora, druhou je priestor na espresso, ktorý je orientovaný do dvora. Dve izby sú inak priechodné. Priestor na espresso je prístupný aj cez veľkú terasu. Drevený obklad terasy je betónový.
V predajni sú všetky povolenia na predaj treba len doplniť zásoby a otvoriť predajňu. Espresso miestnosť je tiež funkčná a hneď na otvorenie.
Dvere a okná sú čiastočne kovové zateplené okná a vchodové dvere, čiastočne drevené zateplené okná, interiérové ​​dvere sú drevené. Obchod inak obsahuje všetky zariadenia potrebné na jeho otvorenie police , chladničky a ostatné príslušenstvo .
ÚSTREDNÉ VYKUROVANIE ZMIEŠANÝM KOTLOM.
Samozrejmosťou je aj teplá a studená voda, voda z vodovodu, uprostred záhrady je aj studňa, ktorá môže veľmi dobre poslúžiť na umývanie auta či kúpanie.
Záhrada je dobre udržiavaná a oplotená. To zahŕňa ľahký murovaný sklad, ktorý môže fungovať ako garáž.

zoznam miestností:
priestor na predajňu: 55,67 m2 miestnosť na
espresso: 24,47 m2
WC: 4,04 m2
WC: 2,29 m2
kotolňa: 9,37 m2
sklad: 7,80 m2
terasa: 42,98 m2
sklad s ľahkou konštrukciou: 54 m2

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Gönc