Na predaj priemyselný areál, Trebišov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj areál bývalého strojárskeho podniku v priemyselnej zóne v Trebišove. Areál o výmere 2,65 ha je situovaný v Priemyselnom parku na okraji mesta Trebišov. Pozostáva z 5 priemyselných hál a jednej administratívnej budovy. Všetky tieto haly aj s administratívnou budovou majú rozlohu 11.134 m2. Dve priemyselné haly sú vybavené funkčnými mostovými žeriavmi.

Spojenie na hlavnú cestu č.75 je zabezpečené po asfaltovej ceste. V areáli sa nachádza železničná vlečka, ktorá ide pod funkčný portálový žeriav na výkladku a nákladku vagónov a nádvoria. Všetky vonkajšie plochy sú spevnené.

Areál je vybavený kompletným pripojením na inžinierske siete a platnými zmluvami s dodávateľmi, vrátane dvoch vysokovýkonných transformátorov s kapacitou po 1 000 kW. Rekonštrukcia a prípadné rozšírenie areálu spĺňajú podmienky projektov, na ktoré sa vzťahuje podpora z fondov EÚ.

Možnosti využitia: Zriadenie výrobného podniku, logistické centrum, prekladková stanica, sklady, investícia.

Popis: AB - administratívna budova s jedálňou a kuchyňou, TR - trafostanica 2000 kW, Objekt 7 - čerpacia stanica vody, Objekt 8 - Vonkajší portálový žeriav. HALA 1 - sklad s liatou podlahou a rekonštruovanou strechou. Má plynovú prípojku. HALA 2 - vyhrievaný sklad, HALA 3 - sklad s funkčným mostovým žeriavom (1500 m2, výška 8m), HALA 4 - skladá sa z dvoch častí a je nižšia ako susedné haly, HALA 5 - sklad s funkčným mostovým žeriavom (1600m2, výška 8m).

LOKALITA: Výhodná lokalita v blízkosti troch krajín (Maďarsko, Ukrajina, Poľsko) s výborným napojením na medzinárodné dopravné koridory vrátane železnice (vlastná vlečka). Predávaný areál disponuje pripojením na európsku železničnú sieť, ktorá ústi priamo do areálu pod portálový žeriav. Železničné prepojenie do oblasti Ázie a Tichomoria. V tesnej blízkosti areálu je možnosť prekládky zo širokorozchodnej železnice na európsku železničnú sieť. Vďaka možnosti prekládky v tesnej blízkosti areálu je možné prepojenie s Ukrajinou, Ruskou Federáciou a ďalej do Ázie až do oblasti Tichomoria.

Areál disponuje aj pripojením na štandardnú európsku železničnú sieť s vyústením pod vonkajší žeriav v areáli. Región disponuje kvalifikovanou pracovnou silou v oblasti strojárstva a spadá tiež do kategórie s nízkou zamestnanosťou, kde vláda garantuje podporu v rôznych formách.

Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Trebišov