Na predaj priemyselný objekt, Košice-Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj je priemyselný areál pozostávajúci z nasledujúcich objektov:
Rozostavané garážové boxy – jedná sa o prízemný objekt postavený na plošných betónových základoch. Objekt slúži na garážovanie troch osobných motorových vozidiel. Objekt je z právneho pohľadu nedokončený z dôvodu, že nemá kolaudáciu, avšak je užívania schopný.
Rozostavaná administratívna budova, bez prideleného súpisného čísla – u administratívnej budovy sú realizované len základové konštrukcie betónové, ostatné konštrukcie nie sú realizované. Na týchto realizovaných základových konštrukciách má byť postavená administratívna budova.
Rozostavaná hala na garážovanie, bez prideleného súpisného čísla – jedná sa o halový objekt slúžiaci v súčasnosti na skladovanie priemyselného tovaru, je postavený na plošných betónových základoch. Objekt je z právneho pohľadu nedokončený z dôvodu, že nemá kolaudáciu, avšak je užívania schopný.
Pozemky sú definované ako zastavané plochy a nádvoria a záhrada, nachádzajúce sa v zastavanom území obce.
Stavba - administratívna budova – prízemný nepodpivničený objekt s jedným nadzemným podlažím. Objekt je pôdorysne obdĺžnikového tvaru s orientáciou hlavných miestností na východ. Je postavený na betónových monolitických pásoch s vodorovnou izoláciou. Zvislá nosná konštrukcia je murovaná, tehlové v hrúbke 30cm so zateplenou vonkajšou fasádou, ktorá je zdrsnená. Stropná konštrukcia je železobetónová, panelová. Stropné panely sú uložené na zvislých nosných stenách. Strešná konštrukcia je jednoplášťová, spádovaná s mäkkou krytinou. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Objekt má vlastný bleskozvod. V objekte sú kompletné rozvody inžinierskych sietí, ELI a plynu. Objekt je vykurovaný ústredne kombinovaným kotlom na plyn umiestneným v objekte. Podlahy kancelárskych priestorov sú plávajúce laminátové, výplňové okenné a dverné konštrukcie sú plastové s dvojsklom. Na oknách sú plastové žalúzie. Radiátory sú panelové, plechové. V objekte je kompletné sociálne zariadenie. Keramické obklady sú v sociálnych častiach až po strop. Povrchová úprava podláh je keramická. Batérie sú pákové, nerezové. Omietka vnútorných stien je hladká. V objekte sú nainštalované kompletné rozvody zabezpečovacieho a kamerového systému. Uvedené stavebné úpravy a vybavenie spolu s dispozičnými zmenami boli realizované v r.2006.

Stavba: dielňa – objekt dielní a skladov pôdorysne obdlžníkového tvaru s orientáciou hlavných vstupov východ – západ. Objekt je halovým s rozponom nosných múrov 15m. Jednotlivé časti objektu sú od seba oddelené priečkami. Nosnú konštrukciu objektu tvorí tehlové murivo hrúbky do 40cm. Objekt je postavený na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou. Strešná konštrukcia je z oceľových priehradových strešných väzníkov, ktoré sú uložené v rozpone 15m na zvislých nosných stenách. Strecha je sedlová s miernym spádom, odizolovaná vnútorným podhľadom, ktorý znižuje strop. Klampiarske konštrukcie sú úplné z pozinkovaného plechu. Strešná krytina je z pozinkovaného trapézového plechu. Objekt je opatrený bleskozvodom. Podlahy v dielni a skladoch sú liate betónové s náterom. Vonkajšia fasádna omietka je zateplená zdrsnená. V objekte sú nové rozvody svetelnej a motorickej ELI, inžinierskych sietí a plynu. Objekt je vykurovaný ústredne cez plechové rebrové radiátory. Výplňové okenné konštrukcie sú plastové s dvojsklom. Vráta sú elektrické, samonavíjacie. V zadnej časti haly je spolu s ňou realizovaná sociálno-prevádzková časť s pultovou strechou s miernym spádom s plechovou pozinkovanou krytinou. Táto časť sa tiahne po celej dĺžke haly. V sociálnych častiach sú keramické podlahy, keramické obklady až po strop ako aj kompletné sociálne vybavenie.
Oplotenie areálu – plot je postavený na betónovom základe po celej dĺžke. Výplň plotu je z kovových stĺpikov a trapézového plechu vždy po 1,8m. V čelnej, t.j. vstupnej časti sú celokovové vráta mechanické s plechovou výplňou.
Vonkajšie úpravy – prípojka vody ( podzemná prípojka vody z verejnej siete k areálu ), prípojka kanalizácie ( podzemná kanalizačná prípojka z areálu do verejnej siete ), spevnená plocha asfaltová ( spevnená plocha asfaltová , a to od príjazdovej komunikácie a vnútro areálovej pred objektom dielní ), prípojka plynu ( podzemná prípojka plynu z HUP k administratívnemu objektu ), prípojka elektriky (VN transformátor).
Cena areálu je 800 000,- eur. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Košice IV