NA PREDAJ priestranný 4-izbový rodinný dom s garážou v obci Závod

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Závod
Ulica.: Nad jazierkom
222.5 m²
656 m²
4
áno
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
259.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

44344x zobrazená v zozname / 3171x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľmi pekný, priestranný 4-izbový samostatne stojaci rodinný dom s garážou a štýlovou prekrytou vonkajšou terasou s výhľadom do upravenej záhrady. Jedná sa o vkusne zariadený moderný dom v obci Závod v okrese Malacky iba 40 km od Bratislavy a 11 km od okresného mesta Malacky.

Rodinný dom, ktorý je situovaný v tichej zastavanej časti obce je výnimočný svojou polohou v blízkosti lesa. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj vidieka, no zároveň sa nechcú vzdať kontaktu s hlavným alebo okresným mestom, ktoré sú v dostupnej vzdialenosti či už autom, autobusom alebo vlakom.

Jedná sa o murovaný rodinný dom so zastavanou plochou 222,5 m2. K domu prináleží samostatná garáž situovaná vo dvore rodinného domu. Z terasy sa vchádza do samostatnej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako domáce wellness centrum alebo hobby miestnosť. Terasa o výmere 35 m2 je prekrytá a v zimných mesiacoch slúži ako zimná záhrada. Výhodou ponúkaného rodinného domu je, že je rohový.

Výmera pozemku, na ktorom sa nehnuteľnosť nachádza predstavuje 656 m2. Pozemok je celý oplotený. V zadnej časti pozemku je umiestnený záhradný plechový domček na odkladanie náradia. V záhrade je situovaný vyvýšený záhon na výsadbu zeleniny alebo byliniek. K dispozícii je aj skleník na dopestovanie zeleniny a vlastná studňa.

Rodinný dom bol postavený a kolaudovaný v roku 2000. Je zateplený, má novú fasádu, plastové okná, zateplenú strechu minerálnou vlnou. Zabezpečený je alarmom a domácim kamerovým systémom napojeným na mobilný telefón.

Vykurovanie domu je zabezpečené novým plynovým kotlom a radiátormi s termostatom.

Dispozícia: vstupná predsieň prepojená halou, ktorá delí dom na dennú a nočnú časť. Z haly sa vchádza do priestrannej obývačky prepojenej jedálenskou časťou s kuchyňou. Z obývačky sa vchádza na prekrytú terasu, z ktorej sa vchádza do samostatnej miestnosti. Z haly sa ďalej vchádza do kúpeľne s vaňou, keramickým umývadlom a toaletou. Ďalej sa z haly vchádza do prechodovej izby s krbovými kachľami, do dvoch samostatných izieb a do priestrannej komory s výlezom na pochôdznu povalu. V hale sa nachádza veľká skriňa, ktorá poskytuje majiteľom dostatok odkladacieho a úložného priestoru.

Orientácia terasy rodinného domu je na južnú svetovú stranu.

Kuchyňa je priestranná, kuchynská linka je vyhotovená na mieru a vybavená zabudovanými spotrebičmi: elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, drez, batéria, umývačka riadu, mikrovlnka.

Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia, internet, vlastná studňa.

Obec Závod sa nachádza v okrese Malacky a má kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, lekár, lekáreň, pošta, Obecnú úrad, kostol, Materská škola, Základná škola, reštaurácie, autobusová a aj železničná doprava do okresného mesta Malacky a hlavného mesta Bratislava). V blízkosti obce sú borovicové lesy poskytujúce možnosť hubárčenia a cez obec vedie cyklotrasa. Vo blízkej vzdialenosti sa nachádza hraničný prechod do Rakúska – Moravský svätý Ján.

Na túto nehnuteľnosť nie je v súčasnosti vypracovaný energetický certifikát.

Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám.

Cena rodinného domu je vo výške 259.990,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás, Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.
Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.eclipsereal.sk

Realitná kancelária Eclipsereal, s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – www.zrks.sk

V prípade našej spolupráce:



- neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti, hradíme: právny servis – spracovanie rezervačnej zmluvy, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností ku Kúpnej zmluve,
- ručíme za bezpečný prevod finančných prostriedkov (notárska úschova alebo banková vinkulácia),
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru a poistenie Vašej nehnuteľnosti,
- zabezpečíme znalca, v prípade potreby geodeta, služby interiérového alebo exteriérového architekta, poprípade služby stavebnej firmy,
- riešime bezplatný prepis dodávateľov energií z pôvodného majiteľa nehnuteľnosti na nového majiteľa nehnuteľnosti,
- vypracovávame posudzovanie nehnuteľností pre dedičské konanie,
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme, vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti. Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Závode na ulici Nad jazierkom

Pozícia realitnej ponuky

259.990,- €
Cena nehnuteľnosti 64.990,- € 799.999,- €
656 m²
Rozloha pozemku 120 m² 4877 m²
222.5 m²
Zastavaná plocha 46.75 m² 588 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku656 m²
Zastavaná plocha222.5 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DR-358 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny