NA PREDAJ RD v obci NEDED.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Neded
122 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
39.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36435x zobrazená v zozname / 3632x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na PREDAJ RD v obci NEDED. • RD je postavený zo zemitých tehál, nepodpivničený. • Dispozične pozostáva z presklenej vstupnej verandy, z ktorej sa prechádza do kuchyne a ďalších izieb. Táto izba je priechodná, po ľavej strane sa nachádza izba s výhľadom do ulice, po pravej strane izba presvetlená oblokmi z verandy. Z verandy bola spravená kuchyňa, z nej sa otvára malý príručný sklad a vzadu sa umiestňuje kúpeľňa so záchodom. • Zadná časť domu má 2 samostatné vstupy. • Jeden ako sklad využívajúc pre uskladnenie potravín a domácich výrobkov. • Druhý samostatný vchod disponujúci jednou menšou izbou-letnou kuchyňou a z nej sa dostávame do veľkej izby s oknami do zadného dvora. V minulosti to bola druhá bytová jednotka domu. • Na pozemku sa nachádza studňa, murovaná garáž s dielňou, drevená stodola a murovaný chliev s dvoma jednotkami. • Na pozemku je vodomerná šachta, žumpa. V dome nie je zavedená kanalizácia. RD disponuje inž. prípojkami: s prívodmi vody, plynu aj elektriny. • Dom stojí na slnečnom rovinnom pozemku obdĺžnikového tvaru, je ihneď obývateľný. Okolie domu je kľudné, vidieckeho charakteru. Domček sa dá krásne zrekonštruovať podľa predstáv nových majiteľov a využívať napr. na chalupárčenie, na výlety za poľovačkou, rybárčenie, pestovanie alebo len tak na relax pri brehu rieky Váh. Prípadne aj na výstavbu nového rodinného domu. • Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte nás kontaktovať na alebo na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nededi

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Nededi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-48...

Pozícia realitnej ponuky

39.000,- €
Cena nehnuteľnosti 31.000,- € 386.000,- €
122 m²
Rozloha pozemku 78 m² 3338 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku122 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48648 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.