Na predaj rekreačná chata v blízkosti termálneho kúpaliska vPodhájskej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
117 m²
7
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
230V
žumpa
predaj - Chata
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

48437x zobrazená v zozname / 6583x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

Sprostredkujeme predaj rekreačnej chaty v obci Podhájska, cca 500m od termálneho kúpaliska. Ubytovanie je vhodné ako pre rodiny s deťmi tak aj pre jednotlivcov. Chata je prispôsobená pre cca 12 návštevníkov, ktorí majú k dispozícii dvojlôžkovú izbu na poschodí, samostatný apartmán na prízemí a taktiež na prízemí je jedna dvojlôžková izba (poschodová posteľ), jednolôžková posteľ s možnosťou prístelky, z tejto izby je balkón s výhľadom na termálne kúpalisko, na poschodí je jednolôžková izba s možnosťou prístelky + dve dvojlôžkové rozťahovacie pohovky sú umiestnené v obývacej časti na poschodí. Súčasťou chaty je kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaleta, kuchyňa s klasickými kuchynskými spotrebičmi. Súčasťou chaty je taktiež aj samostatný prízemný apartmán, ktorý pozostáva z obývačky s kuchynským kútom, malej spálne, kúpeľňou so sprchovým kútom, WC a umývadlom. Na dvore za objektom je umiestnená trampolína pre deti. Pohodové posedenie na čerstvom vzduchu umožňuje krytá terasa s grilom. Kúrenie je elektrické infrapanelmi a 3parkovacie miesta sú dostupné vo dvore objektu na oplotenom pozemku.

Výmera pozemku: 4á


chata je vhodná na rekonštrukciu…

cena je pevná
____________________________________________________________________________________________________________________
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Podhájskej

Inzerovaný chatu v Podhájskej v cene 135.000,- € je o 45.877 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Podhájskej. Rozloha je o 38 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Podhájskej.

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.000,- € 690.000,- €
117 m²
Úžitková plocha 16 m² 190 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha117 m²
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Terénsvahovitý

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-716947 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.