Na predaj reštaurácia, 907 m2, Beluša

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj čiastočne zariadenú reštauráciu v obci Beluša okres Púchov. Reštaurácia s kuchyňou, jedálňou s barom sa nachádza na hlavnej ceste cca v strede obce s kompletnou občianskou vybavenosťou. Úžitková plocha je 294 m2, zastavaná194 m2, pozemku 907 m2. Pred reštauráciou je parkovanie pre cca 4 motorové vozidlá. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS prípojka elektriny , vody, plynu a kanalizácie. Reštaurácia prešla rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2005 a kanalizácia v roku 2015. Reštaurácia má sedlovú strechu s podkrovým, pokrytú šindlom, konštrukcia je z pálenej tehly, okná sú plastové so žalúziami, podlaha je dlažba a plávajúca podlaha. Prízemie je čiastočne podpivničené, ktoré je využívané ako sklad s tovarom. Na prízemí sa nachádza 5 miestností , kuchyňa, prípravovňa jedál, distribúcia jedál, umyváreň riadu, reštaurácia s barom a 3 x WC. Na poschodí sa nachádza jedáleň, kancelária, šatňa pre zamestnancov, kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom a 3 x WC. Terasa s balkónom so sedením pre cca10 -15 hostí je využívaná ako fajčiarska zóna. Reštaurácia s barom a jedálňou má kapacitu cca 40-50 hostí. Doterajšie využitie objektu : reštaurácia s barom a jedálňou, svadby rôzne rodinné posedenia a oslavy a taktiež sa dá využiť ako školiace stredisko. Vo dvore je možnosť parkovania pre cca 4 motorové vozidlá, altánok so sedením a zeleňou s okrasnými drevinami, ktoré sa dajú upraviť na zábavnú zónu s ihriskom pre deti. Náklady na prevádzku plyn a elektrina je cca 800 eur.
V cene nehnuteľnosti je: kompletný servis - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad kúpnych zmlúv právnikom, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu, spolupracujeme so všetkými bankami. Kontakt na makléra: Kontakt : , Infolinka : .

Podobné realitné ponuky

Predaj, reštaurácia Záriečie, pohostinstvo, obchod -...
Predaj Cena v RK
Predaj, reštaurácia Záriečie, pohostinstvo, obchod -...

Ponúkame na predaj zaujímavý objekt POHOSTINSTVA a POTRAVÍN s krásnym pozemkom v obci Záriečie okres Púchov.DISPOZÍCIA:Objekt má rozmery cca 18x13m s úžitkovou plochou cca 150m2 + krytá terasa cca...

Gastro priestory 998 m2 Záriečie
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, reštaurácia Záriečie, pohostinstvo, obchod -... Cena v RK Gastro priestory 998 m2 Záriečie predaj