Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Leopoldov
Ulica.: Holubyho
340 m²
366 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
áno
predaj - Budova
295.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

89573x zobrazená v zozname / 8007x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj zabehnuté reštauračné zariadenie-bistro, nachádzajúce sa v centre mesta Leopoldov. Na prízemí klimatizovaného objektu sa nachádza komplet vybavená reštaurácia, kuchynka so zabudovanými spotrebičmi, sklad a sociálne zariadenia. V zadnej časti objektu je miestnosť s výmerou cca 25m2 so samostatným vstupom, vybavená sprchovým kútom a WC, vhodná napr. k prevádzkovaniu samostatnej podnikateľskej činnosti. Kapacita interiéru reštaurácie je cca 30 miest na sedenie + vonkajšia zastrešená terasa má kapacitu cca 40 miest. Reštaurácia je čiastočne podpivničená - sú tu dve pivnice, ktoré sa využívajú ako sklad i technická miestnosť, v ktorej je umiestnený zánovný plynový kotol.
K dispozícii je i prevádzkový výťah. Kompletná rekonštrukcia celej prízemnej a pivničnej časti s komplet novými rozvodmi prebehla pred piatimi rokmi.
Pred 10 rokmi prebehla nadstavba poschodia, vrátane realizácie novej strechy s novou krytinou Bramac a kompletnou predprípravou na rozvody. Celé poschodie s výmerou 165 m2 so samostatným vstupom je určené k realizácii nových bytových jednotiek. V objekte je nainštalovaný kamerový a poplašný systém. Krajské mesto Trnava je vzdialené 15 km + možnosť rýchleho napojenia na diaľnicu D1. V blízkosti reštaurácie sa bude realizovať výstavba cca 120 rodinných domov - pre potenciálnych klientov..
Prezentované reštauračné zariadenie s dostatkom vlastných parkovacích miest je vhodné i na realizáciu rôznych spoločenských akcií, k čomu ho predurčuje výborná poloha a príjemné prostredie. Prevádzka sa predáva i s komplet zánovným vybavením a zariadením, ktoré je okamžite k dispozícii pre nového vlastníka.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou.. Cena v RK.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Leopoldove na ulici Holubyho

Inzerovaný budovu na ulici Holubyho v Leopoldove v cene 295.000,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena budovy v Leopoldove. Rozloha má priemernú rozlohu budovy v Leopoldove.

Pozícia realitnej ponuky

295.000,- €
Cena nehnuteľnosti 200.000,- € 1.085.000,- €
366 m²
Rozloha pozemku 366 m² 1336 m²
175 m²
Zastavaná plocha 175 m² 400 m²
366 m²
Celková rozloha 366 m² 1200 m²
340 m²
Úžitková plocha 340 m² 500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku366 m²
Zastavaná plocha175 m²
Celková rozloha366 m²
Úžitková plocha340 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SF-497 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny