Na predaj rod.dom pri Michalovciach

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

,,AKCIA" zníženie nenuteľnosti až o 34.000,-€ nová cena je 116.990,-€ Na predaj dvojpodlažný rodinný dom, len 7 km od Michaloviec, úplná rekonštrukcia z roku 2015 + zateplenie 8 cm polystyrénom obvodové mury a strecha pokrytá plechom Ranilla pod ktorou je 25cm nobasil na zateplenie podkrovia a paropriepustná zábrana. V dome je 5 samostatných izieb + veľká hala s rozlohou 5,6x10,5m a kuchyňa, dve otvorené izby, 3 x kúpeľňa, kotolňa, práčovňa a skladový priestor na náradie. Hala je veľká presklenná s výstupom na terasu. V dome sú urobené stierky, sádrokartóny, plastové dvere a okná. Na rekonštrukciu boli použité kvalitné materiály.
Plocha pozemku je 1980 m2.
Dom ma úplne novú elektroinštaláciu 230/400 V, nové sieťové káble a TV káble zabudovane v stenách v každých izbách. Dom ma zabudované seniori na pohyb proti nežiaducemu vlámaniu, vo vstupnej hale je ovládací panel so zakódovaním domu a zasielaním SMS správ na mobil majiteľa.
Dom sa predáva ako,, holodom" , výhoda toho je že každý si ho môže dokončiť podľa svojich predstáv a snov. IS: /elektrina, vlastná studňa s pripojením do domu + obecná voda, prípojka na plyn vyvedená v kuchyni a v kotolni.
Poloha domu a jeho dispozične riešenie je vhodná aj na podnikateľské účely, napr. reštaurácia, penzión a pod. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Za pozemkom je Zemplínska šírava s prekrásnou prírodou na oddych a rekreáciu. Kupujúci môže navrhnúť cenu pri vážnom zaujme sa určite dohodneme.V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Michalovce