Na predaj rodinný dom Abovská, Barca, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom na ulici Abovskej v mestskej časti Košice - Barca. Kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s prístavbou sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 1318 m2. Úžitková plocha domu: 760 m2, zastavaná plocha: 447 m2. Ide o dvojpodlažný rodinný dom bez podpivničenia, so sedlovou strechou.

Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 sklady, zádverie, vstupná hala, schodisko, chodby, 2 serverovne, 2 kancelárie, WC muži a ženy, spoločenská hala s kuchyňou, kotolňa, kúpeľňa, garáž.

Na 2. nadzemnom podlaží sú 3 izby, 3x WC s kúpeľňou, 4 kancelárie, obývacia hala, zasadačka, balkón, kúpeľňa, spálňa.

Dom je možné dispozične prispôsobiť potrebám budúceho vlastníka. Dom prešiel úplnou prestavbou a dostavbou v roku 2010 a slúžil ako sídlo firmy.

Využitie nehnuteľnosti: ako rodinný dom s priestormi vhodnými na skladovanie a kancelárie, prípadne ako sídlo menšej firmy so služobným bytom.

Všeobecná hodnota nehnuteľnosti bola stanovená znaleckým posudkom vo výške 386.000 EUR.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice IV