Na predaj rodinný dom Dúhová, Juh, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj meštiansky tehlový rodinný dom s garážou na Dúhovej ulici v mestskej časti Košice - Juh. Pozemok o výmere 368 m2, úžitková plocha domu je 206 m2, z toho 1/2 je suterén, ktorý umožňuje ďalšie priestorové využitie. Možnosť rozšírenia o podkrovné bývanie. Dom je orientovaný na J/Z. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Dom s vysokými stropmi bol postupne rekonštruovaný s modernými prvkami, pri zachovaní pôvodných kvalitných materiálov. Dom má zabezpečovacie zariadenie, kamerový systém a klimatizáciu. Kúrenie: ústredné – plynový kotol, plynový bojler, nové rozvody, vrátane meracích zariadení.

Na pozemku sa nachádza garáž, 2 altánky, záhradný domček, kamenná studňa s čerpadlom na polievanie záhrady.

Dispozičné riešenie: 1. čiastočne podzemné podlažie: technické miestnosti a priestranné miestnosti v rozmeroch nadzemného podlažia, s prípravou na pripojenie WC, umývadla, možnosť inštalácie sprchovacieho kúta, sauny, vírivky a pod., otvorený krb z prírodného kameňa.
Nadzemné podlažie: predsieň, centrálna hala s kozubom z lešteného prírodného kameňa (travertín) s francúzskou kozubovou vložkou, 3 izby (v izbách a v hale – dubové parkety), kuchyňa s východom na terasu a do záhrady, špajza, kúpeľňa s umývadlom, hydromasážnou vaňou, WC, kumbál.

Dom je vhodný je nielen na bývanie, ale aj na podnikanie - (ideálny pre ambulanciu, advokátsku kanceláriu a pod.).

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice IV