Na predaj rodinný dom Klinčeková, Sečovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľmi pekný rodinný dom na ulici Klinčekovej v Sečovciach, v tichej lokalite. Pozemok o výmere 586 m2. Úžitková plocha domu 180 m2. Poschodový dom je po čiastočnej rekonštrukcii: kvalitné 5-komorové plastové okná, drevené masívne dvere, drevené podlahy, kuchyňa, krb, krytá terasa. Možný predaj domu aj s novým nábytkom a zariadením za doplatok (7.000,- EUR). Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Dom je vo veľmi dobrom stave, ihneď obývateľný bez väčších investícií. Na prízemí sa nachádza obývacia izba, kuchyňa, priestranná špajza, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sú 4 izby, samostatná toaleta a kúpeľňa.

Z kuchyne je výstup na krásnu zastrešenú terasu, záhrada je udržiavaná. Možnosť parkovania nielen v garáži, ale aj vo dvore. Na pozemku sa nachádza aj letná kuchyňa.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Trebišov