Na predaj rodinný dom, Košická Nová Ves, Košice III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom v Košickej Novej Vsi. Stavba bola skolaudovaná v roku 2009. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 646 m2, z toho zastavané plochy a nádvoria 320 m2, záhrada o veľkosti 326 m2.

Dom o úžitkovej výmere 230 m2 je postavený na nových základoch z pálenej tehly Porotherm hr.40cm, zateplený minerálnou vlnou hr. 10 cm. Strecha je zrealizovaná zo strešnej krytiny Bramac Clasic. Okná sú plastové z profilov Rehau Geneo s izolačným trojsklom. Prízemie je celé otvorené – spojený priestor chodba + kuchyňa + obývačka, oddelená je špajza, kúpeľňa a samostatné WC. Z obývačky je vstup do tepelne oddelenej zimnej záhrady z hliníkových profilov vyplnených bezpečnostným izolačným dvojsklom. Na poschodí je nočná časť s tromi veľkými izbami - spálňa so šatníkom, detská a hosťovská izba plus kúpeľňa s WC. V suteréne je kotolňa, chodba, dva sklady s regálmi a šatníkovými skriňami a veľká obývateľná miestnosť momentálne využívaná ako telocvičňa.

Kúrenie je plynové, na prízemí teplovodné podlahové, v suteréne a v podkroví radiátory s termostatickými ventilmi a hlavicami. V obývačke je krb. Dom je napojený na verejný vodovod a kanalizáciu, distribučnú sieť 400/230V, kvalitnú zemnú optickú prípojku od fy Telekom a plyn. Dom je vybavený elektronickým zabezpečovacím systémom s možnosťou signalizácie na mobil v prípade narušenia.

Vjazd do domu je priamo z obecnej cesty cez odsúvaciu bránu š 5 m na elektrický pohon Horman. Pozemok výmery 6,5 ára je zo všetkých strán oplotený, rozdelený je na spevnené plochy z dlažby, trávnikový koberec a záhradu s ovocnými stromami a krami. Bezproblémoví susedia. Dom sa predáva z dôvodu odchodu majiteľov z Košíc.

V prípade vážneho záujmu je dohoda na cene možná.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre RK. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Košická Nová Ves

Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves
Predaj 395.000,- €
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves

- starší rodinný dom- veľký pozemok 1182 m2- výborná lokalita- všetky IS- rýchla dostupnosť do centra mesta- plna občianska vybavenosť- kúpov voľnýTOP Real Košice ponúka na predaj starší rodinný dom...

Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves / Ortvaňová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves 395.000,- € Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Ortvaňová
predaj