Na predaj rodinný dom, Motešice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Motešice
110 m²
220 m²
1
4
áno - 1 auto
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36578x zobrazená v zozname / 4067x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj rodinný dom v obci Dolné Motešice na pozemku s rozlohou 220 m², ktorý sa nachádza na konci ulice v blízkosti lesa. Rodinný dom pozostáva z dvoch 2 - izbových bytových jednotiek. Jedna má výmeru 40 m² a pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a obývačky spojenej s kuchyňou. Druhá bytová jednotka o výmere 70 m2 pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do veľkej kúpeľne so sprchovým kútom, obývačky, spálne a kuchyne s technickou miestnosťou.
Obidve bytové jednotky sú zariadené a majú spoločný plynový kotol, podlahové kúrenie a plastové okná. V minulosti bola jedna využívaná ako firma a druhá slúžila na bývanie. V prípade rekonštrukcie sa dajú spojiť a vznikne jeden 4 izbový dom. Dom bol kolaudovaný v roku 2006.
Obec Motešice sa nachádza v prekrásnej prírode, plnej turistických a cyklistických trás, taktiež sa tam nachádza známy žrebčín, kde sa dajú tráviť voľné chvíle. Je tam kompletná občianska vybavenosť – škola, škôlka, potraviny, reštaurácia a autobusová zastávka.

Dom je k dispozícii ihneď.


Miroslava Kováčová
RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Motešiciach

Inzerovaný rodinný dom v Motešiciach v cene 110.000,- € je o 109.232 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Motešiciach. Rozloha je o 15 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Motešiciach.

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
220 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
110 m²
Úžitková plocha 22 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku220 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1874 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.