Na predaj rodinný dom s krytým bazénom a veľkou záhradou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pre väčšiu rodinu hľadajúcu rodinný dom, ktorý ponúka nielen  komfortné bývanie, ale taktiež relax v záhrade s množstvom ovocných stromov a  bazénom sme pripravili túto mimoriadne dobrú ponuku. Na predaj je pripravený  rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Solivar , ktorý má z jednej strany výhľad na celé mesto a z druhej strany  neopakovateľný výhľad na lúku a les.

Dom bol kolaudovaný v decembri 2000. Pekná, kvalitná kuchynská  linka so zabudovanými spotrebičmi vrátanie umývačky riadu a kuchynského robota. V dome sú solárne kolektory,  hydraulický výsuvný stôl, ktorý je ojedinelou raritou a takýto nikde inde nenájdete. Je to výlučné majiteľkina originalita, a preto, ak nechcete byt tuctový, toto je obydlie určené len vám.. Značnú časť zariadenia prenechávajú majitelia zadarmo, ako súčasť domu, nakoľko sú to zariadenia, ktoré boli site na mieru, /2 detské izby a spálňu/. ... na prízemí sa nachádza priestranná kuchyňa, so všetkým, čo jedna kuchyňa vôbec môže mat, aj s barom, ktorý oddeľuje pracovnú časť od jedálenskej časti, ďalej sa tu nachádza pracovňa, WC a konci to na priestor veľmi bohatou obývacou izbou s netradičným pyramídovým krbom. Krytý bazén je prístupný aj priamo z obývačky otvorením troj-krídlových presklenenych dverí. Majiteľovi tohto obydlia sa tak naskytne otvorený priestor od kuchyne, cez jedálenskú časť a obývačku až do bazénu , čo je asi 25m vkuse, sauna a rôzne ,,vychytávky,, majiteľky domu. 

Riešenie domu je praktické a účelné : na prízemí je  obývacia izba s kozubom, kuchyňa, pracovňa, WC a krytý bazén. Na poschodí je spálňa, kúpeľňa a 4 izby . Celý dom je podpivničený a je tam veľká špajza, sauna, technická miestnosť, dielňa pre domáceho majstra,  WC,  práčovňa, a aj garáž s elektricky ovládanou bránou  moznost "suchou nohou az do vnutra domu"  priestor  aj na ďalšie státia aut., resp. dorobiť prístrešok pre ďalšie auto.
 Podlahové kúrenie, Solárne kolektory, Kotol Buderus, Podkrovie a čiastočné aj prízemí - drevene stropy, teda prírodný materiál v hojnom zastúpení.

Veľký 20 árový pozemok je oplotený. Vstupná kovová brána má elektrické  ovládanie. Plocha dvora, ako aj chodníky sú vydláždené traventinom . 

Doposiaľ je dom obývaný majiteľmi, ktorí sa oň s láskou a veľkou zodpovednosťou  príkladne starajú, čomu zodpovedá stav pripravený k okamžitému nasťahovaniu .

Aj napriek tomu , že dom sa nachádza v meste je v peknej tichej ulici v blízkosti zástavky MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou. V prípade záujmu ma kontaktuje na tel. čísle PhDr. Erika Majorošová

Podobné realitné ponuky - Vila, Prešov