Na predaj rodinný dom s najkrajším bazénom v Košiciach, Košická Nová V

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestorovo nadštandardný 12 izbový rodinný dom situovaný v kľudnej uličke mestskej časti Košická Nová Ves, okres Košice III. Štvorpodlažný dom s úžitkovou plochou cca 600m2 + ďalších 150m2 vedľajších priestorov bol postavený v r. 2000, kompletne rekonštruovaný v r. 2006 s novou prístavbou garáží a samostatného objektu s bazénom a saunou, Prvé podlažie domu v časti s obývacou halou je so samostatne stojacim objektom s vnútorným bazénom prepojené krytou terasou, po ktorou sú dve garáže.
Na prvom podlaží sa nachádzajú pivničné priestory, hobby, práčovňa, kotolňa, 2x šatník, 2x garáž + ďalšia, samostatne stojaca garáž,
Druhé podlažie: vstup, kuchyňa,obývacia izba a hala, 2x terasa, bazén so saunou a kúpelňou.
Tretie podlažie: pracovňa, spálňa, detská izba, šatník, kúpelňa
Štvrté podlažie: ateliér, 2x izba, kúpelňa.
Celkovo je v dome 4x kúpelňa + 2x samostatné WC.
Ohrev vody zabezpečuje samostatný plynový kotol, kúrenie ústredné plynové. V obývacej časti vnútorný krb. Pripojené všetky inžinierske siete.
Pozemok o celkovej výmere 1400m2, využívaný ako zatrávnená, odpočinková záhrada, je mierne svahovitý, kompletne oplotený, prístupová cesta je obecná, asfaltová.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.:

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice III