Na predaj rodinný dom s podnikateľskými priestormi v MČ Košice – Barca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj rodinný dom s podnikateľskými priestormi v MČ Košice – Barca

Ing. Rudolf Dohányos, realitný maklér Vám ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom s podnikateľskými priestormi v Košiciach, mestská časť Košice - Barca.

Väčšina z nás by chcela ušetriť finančné prostriedky za mesačné náklady. Ponúkam Vám možnosť ako sa to dá. Predstavte si, že bývate v rodinnom dome a súčasne máte k dispozícii veľkorysý priestor na podnikanie, alebo tento priestor viete prenajať. Poďte sa teda zoznámiť s touto nehnuteľnosťou.

Jedná sa o 4 izbový rodinný dom so zastavanou plochou 163,2 m2, k tomu podnikateľské priestory o výmere 291,96 m2 , suterén s 133,2 m2 a zastrešená terasa s plochou 32,19 m2.

Rodinný dom bol postavený v roku 1965 a celý objekt prešiel rekonštrukciou od suterénu až po strechu. Prístavba podnikateľských priestorov bola realizovaná v roku 2015. Súčasťou nehnuteľnosti sú parkovacie miesta na pozemku a predzáhradka s jazierkom.
Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn a kanalizácia.
.
Dispozícia rodinného domu je rozdelená na suterén a 1. nadzemné podlažie. Suterén je postavený z monolitného betónu, podlahy sú vyliate poterom. Je kompletne omietnutý. Prvé nadzemné podlažie je postavené z tehál. Disponuje zádverím, 3 spálňami, obývačkou, kuchyňou, 2 kúpeľňami s WC a zimnou záhradou.

Podnikateľské priestory majú samostatný vstup z parkoviska a od domu ich delí zimná záhrada. Priestory pre podnikanie tvoria samostatný priestor s troma miestnosťami, 2 x WC, kuchyňa a kancelária.

Všetky potrebné informácie týkajúce sa predstavenej nehnuteľnosti, priebeh celého procesu predaja, ako aj obhliadku, Vám s ochotou zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Rudolf Dohányos, tel. č. , Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj