Na predaj rodinný dom Šebastovce, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE! NOVÁ CENA AJ VÝMERA POZEMKU: Ponúkame na predaj rodinný dom v mestskej časti Košice-Šebastovce, okres Košice IV. Dom bol zrekonštruovaný v roku 2000. Dispozícia domu: predsieň, 3 obytné izby, 2 kuchyne, 2 kúpeľne s WC(1x sprchový kút, 2x vaňa), pivnica pod prednou izbou cca. 20 m2. Príslušenstvom k domu je samostatne stojaca garáž, altánok, záhradný dom, udiareň a vonkajší kozub. Dom má úžitkovú plochu cca. 110 m2, celková plocha pozemku je 400 m2, pozemok je rovina. Severná strana domu je zateplená. Dopravný obchvat má byť dokončený do dvoch rokov.


  materiál: tehla, kváder,
  okná: plastové,
  podlahy: PVC, keramická dlažba,
  strecha: drevený krov s plechovou krytinou.,
  voda: obecný vodovod aj vlastná studňa.
  elektro: 220V, 380V.
  odpad: verejná kanalizácia,
  plyn: áno,
  kúrenie: ústredné (plynový kotol),
  kuchynská linka: zánovná,
  orientácia okien: predná izba-východ a juh, ostatné miestnosti: juh.


Cena nehnuteľnosti je 122.500,-eur vrátane kompletného právneho servisu a provízie RK. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie, kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s kúpou nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím Ing.Vladimíra Koscelanského na č.tel. 0903 302 483.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Šebastovce