Na predaj RODINNÝ DOM, širšie centrum Košice Juh - 4100 m2 pozemok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj priestranný rodinný dom, nachádzajúci sa v záhradkárskej lokalite v Košiciach – Južnom meste.

Tento rodinný dom stojí na pozemku o výmere 4105 m2, s úžitkovou plochou o výmere cca 240 m2, pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva:


I. časť DOMU:
samostatný trakt domu využiteľný na bývanie / podnikanie – nachádza sa tu veľká vstupná miestnosť (s krbom, vchod do malej pivnice), kuchyňa, izba I, izba II a kúpeľňa; výstup do bočnej záhrady;

II. časť DOMU:
samostatný trakt domu využiteľný na bývanie - vstupná chodba, obývačka, spálňa, kuchyňa, špajza a kúpeľňa;


Celý dom má podkrovie (sedlová strecha – časť škridla, časť plech), kde je možné urobiť plnohodnotné bývanie (zdravý krov); pred domom sa nachádza záhrada (na okrasné dreviny a kvety) za domom dvor, 2 garáže (riadne zapísané na Liste vlastníctve aj so súpisným číslom) + veľká záhrada až po železničnú trať, vedľa domu ďalšia záhrada.

IS – elektrika (2 samostatné elektrické skrinky, aj 380 V), 2x studňa, verejná kanalizácia, plyn nie je k dispozícii.
Rodinný dom bol postavený cca pred 50 rokmi z materiálu tehla/kváder; v minulosti bola realizovaná kompletná rekonštrukcia kúpeľní, výmena plastových okien, zateplenie polystyrén (8 cm); vykurovanie objektu –elektrické + doplnkové: pevné palivo.

Táto nehnuteľnosť, s prihliadnutím na okolitú danosť záhradkárskej lokality, má k dispozícii a reálne využíva viac než vyššie uvedenú výmeru pozemku (aj okolité pozemky je možné využívať); má dve prístupové cesty (možnosť výstavby druhej budovy zo strany druhej prístupovej cesty). V minulosti sa na pozemku pestovala zelenina, ktorú majiteľ nehnuteľnosti následne predával na trhoch - kukurica, reďkovka... (úrodná zem s možnosťou obrábania a pestovania vlastnej zeleniny aj vo veľkom množstve).
Na pozemku sa nachádza niekoľko už rodiacich orechovových stromov, lipa.

Nakoľko je tento dom riadne zapísaný na Liste vlastníctva ako „rodinný dom“, možnosť čerpania hypotekárneho úveru. Nehnuteľnosť nemá žiadne ťarchy.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj