Na predaj rodinný dom Solivar Prešov....PREDANÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Kamencová
140 m²
300 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK dohodou, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9912x zobrazená v zozname / 15086x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom s garážou v tichej zóne časti mesta Solivar, Prešov. Dom sa nachádza na prevažne rovinatom pozemku o výmere 300m2 a je súčasťou radovej zástavby z roku 1993. Stavba bola poňatá v modernom štýle ako exteriérovo jej tvarové prispôsobenia sa, tak aj interiérovo cítiť prírodné materiály a doladené riešenie detailov. Úžitková plocha domu je cca 140m2 + plocha suterénu s garážou cca 70m2. Schodište v dome je samostatne situované, čím je možnosť využiť rodinný dom aj ako dvojgeneračné bývanie. V dome prebehla čiastočná rekonštrukcia a to v roku 2005. Rodinný dom je podpivničený, jednopodlažný s obytným podkrovím nad celou zastavanou plochou. 1NP: zádverie, schodisko, predsieň, WC s umývadlom, komora, kuchyňa s kuchynským kútom a obývacia izba s výstupom na terasu. Podkrovie s prístupom po schodišti, chodba, 3 krát izba, kúpeľňa s WC. 1PP -suterén pod celou zastavanou plochou, garáž s východom do zadnej časti dvora, kotolňa, chodba, práčovňa so sprchou, kuchyňa, sklad a schodište do 1.NP. Dom je z tehál, základy betónové, zateplený, má plastové okná + žaluzie, dvere masív, podlaha drevené parkety/ korok / laminátové / keramické dlažby, stropy drevené trámové, omietky vápenné štukové, kozub s vyhrievacou vložkou, sedlová strecha - pálená -betónová škrídľa, kuchynská linka z prírodného dreva v tvare U vrátane spotrebičov / zabudovaná umývačka riadu, zabudovaný varný panel, zabudovaná vstavaná rúra, digestor /, vráta garáže s automatickým ovládaním, nový kotol, napojenie na všetky inžinierske siete. Ticho danej lokality dotvára zadná časť domu slúžiaca k odpočinku s okrasnou záhradou. V blízkosti danej časti škola, škôlka, obchodná zóna, kaviarne, reštaurácie, lekáreň, lekár, zeleň, ihriská a rýchle napojenie sa diaľnicu do Košíc.....Cena nehnuteľnosti je dohodou a je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou rodinného domu. V prípade záujmu ma kontaktujte na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove na ulici Kamencová

Rozloha je o 133 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku300 m²
Zastavaná plocha90 m²
Celková rozloha210 m²
Úžitková plocha140 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Postavené ztehla
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-228 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.