Na predaj rodinný dom Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
120 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

31720x zobrazená v zozname / 3263x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video ****https://youtu.be/EqNNc9KItsU**** a 3D obhliadku ****https://my.matterport.com/show/?m=K1xiqLPb59F****
TUreality ponúka na predaj príjemný rodinný domu v tichej lokalite mesta Topoľčany. Dom je murovaný, čiastočne podpivničený, strecha je sedlová s obytným podkrovím. V rokoch 2015-2019 prešiel dom komplexnou rekonštrukciou, odizolovanie, zateplenie obvodových stien, výmena rozvodov elektriky, vody a kúrenia a rekonštrukciou prešiel kompletne aj interiér a aj okolie rodinného domu. Kúrenie pomocou tepelného čerpadla do radiátorov. Dom je napojený na elektriku, vodovod a kanalizáciu.
Dispozícia prízemie: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, dve samostatné izby a kúpeľňa spojená s WC. Na poschodí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa s výstupom na terasu a kúpeľňa spojená s WC.
Zaujímavým je tým že sa dá využívať ako jeden rodinný dom ale aj ako dva byty so samostatnými vstupmi. Takže je to krásne miesto na bývanie, ale aj zaujímavá príležitosť na investovanie.
Pozemok je terasovitý, rozdelený na tri časti. V spodnej sa nachádza vydláždená plocha, slúžiaca ako parkovisko a automatickou bránou, v strednej časti kombinácia trávy a dlažby s ďalším parkovacím miestom a v hornej časti je trávnatá plocha na záhradku a relax.
Lokalita v ktorej sa dom nachádza je príjemná a tichá, nachádza sa na výjazde z Topoľčian v smere na Nitru v časti známej aj ako "Osivár". Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Topoľčanoch

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49140 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.