Na predaj rodinný dom v Košice II - Myslava, ul. Chmeľníky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte bývanie v kľudnom, tichom prostredí a pritom blízko do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ starší rodinný dom (6-izbový), so záhradným domčekom, s garážou a s veľkým pozemkom v žiadanej lokalite MČ Košice – Myslava, ul. Chmeľníky. Táto mestská časť si zachovala dedinské prvky, ktoré v spojení s výhodami veľkého mesta lákajú k bývaniu najmä rodiny s deťmi.

Dom je situovaný v slepej ulici, ktorá poskytuje majiteľovi absolútne pokojné bývanie s pocitom súkromia, no pritom s ľahkou dostupnosťou do centra mesta. Ide o tehlový, praktický, starší, rodinný dom, s rôznymi možnosťami rekonštrukcie podľa predstáv budúceho majiteľa. Dom má potenciál. (Je čiastočne zrekonštruovaný - v hornom poschodí sú vymenené plastové okná, plastové dvere na terasu do záhrady, plávajúca podlaha v obývačke, keramická podlaha v hale, v kuchyni, schody z masívneho dreva – červený smrek, v kuchyni drevená kuchynská linka).
Súčasťou rodinného domu je aj veľký slnečný pozemok o výmere 1.173 m2. Zastavaná plocha domu je 133 m2 + murovaný záhradný domček o výmere 20 m2 a samostatná garáž o výmere 26 m2. Orientácia domu: „J/V a J/Z. Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia). Má aj vlastnú (kopanú) studňu, zbernú nádrž na dažďovú vodu a starší záhradný bazén.
Dom je osadený do svahovitého terénu. Ide o dvojpodlažný, murovaný, čiastočne podpivničený rodinný dom s 1. podzemným podlažím - PP a 1. nadzemným podlažím - NP. Dispozičné riešenie domu umožňuje ho využívať pre dve generácie so samostatným bývaním. Úžitková plocha domu je 160 m2.

Dispozičné riešenie domu:
1.PP:
- vstupná predsieň,
- hala s kuchynským kútom,
- dve samostatné izby, (jedna z nich s východom na terasu)
- kúpeľňa s WC,
- technická miestnosť s menším skladom

2.NP:
- kuchyňa s veľkou špajzou,
- menšia jedáleň s východom na terasu do záhrady, nachádzajúca sa medzi obývačkou a kuchyňou,
- priestranná obývačka s otvoreným krbom,
- 3 spálne,
- kúpeľňa,
- samostatné WC

V blízkosti rodinného domu je kompletná občianska vybavenosť (Supermarket FRESH a iné menšie potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, kostol sv. Bartolomeja apoštola (národná kultúrna pamiatka), základná škola, materská škola, škola pre autistické deti, kultúrny dom, reštaurácia Koliba. Táto mestská časť je bohatá aj na kultúru. Pôsobia tu známe ľudové súbory Hrabina, Vinica, dychovka Myslavčanka a udržiavajú sa tu pôvodné remeslá. Známy je aj myslavský kroj a suvenírom je bábika v myslavskom kroji.
V blízkosti sú zastávky mestskej hromadnej dopravy ako aj SAD. Jednoduché napojenie na všetky dopravné uzly, ako aj vonkajší obchvat, zabezpečí rýchle a bezproblémové spojenie Vášho domova s centrom mesta, letiskom, železničnou a autobusovou stanicou, všetkými rýchlostnými komunikáciami a výpadovkami z Košíc.
Výnimočnosť lokality dáva bohatý priestor športovaniu a relaxu v prírode. V blízkom okolí sa nachádza prírodný les s vyznačenými cyklotrasami a turistickými chodníkmi vedúcimi k obľúbeným turistickým lokalitám, ako sú Klatovianka, Horný Bankov, Lajoška, či rekreačným oblastiam vodná nádrž Bukovec, Jahodná, Zlatá Idka, či Kojšova hoľa.

Kúpna cena domu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
V prípade vážneho záujmu možnosť dohody na cene.
Dom je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, veľmi ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová, RSc.






Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Myslava

EXKLUZÍVNA PRIESTRANNÁ VILA S BAZÉNOM, DVOJGARÁŽOU A KRÁSNYM POZEMKOM
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNA PRIESTRANNÁ VILA S BAZÉNOM, DVOJGARÁŽOU A KRÁSNYM POZEMKOM

[red]Impozantná a nadčasová vila, nachádzajúca sa v prestížnej lokalite, je stvorená pre náročných klientov, ktorí ocenia luxus a dokonalý štýl.[/red]Rozloha: úžitková plocha: 352 m2pozemok: 1180 m2Charakteristika: Luxusná vila s...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Myslava / Na kope
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom  v Košice II - Myslava, ul. Chmeľníky
Predaj 225.000,- €
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košice II - Myslava, ul. Chmeľníky

Hľadáte bývanie v kľudnom, tichom prostredí a pritom blízko do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ starší rodinný dom (7-izbový), so záhradným domčekom, s garážou a s veľkým pozemkom...

Rodinný dom 160 m2 Košice - mestská časť Myslava / Chmeľníky
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNA PRIESTRANNÁ VILA S BAZÉNOM, DVOJGARÁŽOU A KRÁSNYM POZEMKOM Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Myslava
Na kope
predaj
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košice II - Myslava, ul. Chmeľníky 225.000,- € Rodinný dom 160 m2 Košice - mestská časť Myslava
Chmeľníky
predaj