PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košice II - Myslava, ul. Chmeľníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Myslava
Lokalita.: Košice - mestská časť Myslava
Ulica.: Chmeľníky
160 m²
1173 m²
1
6
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14537x zobrazená v zozname / 15558x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte bývanie v kľudnom, tichom prostredí a pritom blízko do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ starší rodinný dom (7-izbový), so záhradným domčekom, s garážou a s veľkým pozemkom v žiadanej lokalite MČ Košice – Myslava, ul. Chmeľníky. Dom je situovaný v slepej ulici, ktorá poskytuje majiteľovi absolútne pokojné bývanie s pocitom súkromia, no pritom s ľahkou dostupnosťou do centra mesta. Ide o tehlový, praktický, starší, rodinný dom, s rôznymi možnosťami rekonštrukcie podľa predstáv budúceho majiteľa. (Je čiastočne zrekonštruovaný - v hornom poschodí sú vymenené plastové okná, plastové dvere na terasu do záhrady, plávajúca podlaha v obývačke, keramická podlaha v hale, v kuchyni, schody z masívneho dreva – červený smrek, v kuchyni drevená kuchynská linka).
Súčasťou rodinného domu je aj veľký slnečný pozemok o výmere 1.173 m2. Zastavaná plocha domu je 133 m2 + murovaný záhradný domček o výmere 20 m2 a samostatná garáž o výmere 26 m2. Orientácia domu: „J/V a J/Z. Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia). Má aj vlastnú (kopanú) studňu, zbernú nádrž na dažďovú vodu a starší záhradný bazén.
Dom je osadený do svahovitého terénu. Ide o dvojpodlažný, murovaný, čiastočne podpivničený rodinný dom s 1. podzemným podlažím - PP a 1. nadzemným podlažím - NP. Dispozičné riešenie domu umožňuje ho využívať pre dve generácie so samostatným bývaním. Úžitková plocha domu je 203 m2. Nemá energetický certifikát.

Dispozičné riešenie domu:


1.PP:
- vstupná predsieň,
- hala s kuchynským kútom,
- dve samostatné izby, (jedna z nich s východom na terasu)
- kúpeľňa s WC,
- technická miestnosť s menším skladom

2.NP:
- kuchyňa s veľkou špajzou,
- menšia jedáleň s východom na terasu do záhrady, nachádzajúca sa medzi obývačkou a kuchyňou,
- priestranná obývačka s otvoreným krbom,
- 3 spálne,
- kúpeľňa,
- samostatné WC

V blízkosti rodinného domu je kompletná občianska vybavenosť.
V blízkosti sú zastávky mestskej hromadnej dopravy ako aj SAD. Jednoduché napojenie na všetky dopravné uzly, ako aj vonkajší obchvat, zabezpečí rýchle a bezproblémové spojenie Vášho domova s centrom mesta, letiskom, železničnou a autobusovou stanicou, všetkými rýchlostnými komunikáciami a výpadovkami z Košíc.
Kúpna cena domu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
V prípade rýchleho jednania dohoda na cene istá. Dom je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, veľmi ochotne pomôžem. Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša maklérka Renáta Kalaninová, RSc.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Košiciach - Myslava na ulici Chmeľníky

Inzerovaný rodinný dom na ulici Chmeľníky v Košiciach - Myslava v cene 225.000,- € je o 234.347 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Košiciach - Myslava. Rozloha je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Košiciach - Myslava. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Košiciach - Myslava. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-54...

Pozícia realitnej ponuky

225.000,- €
Cena nehnuteľnosti 225.000,- € 1.690.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1173 m²
Zastavaná plocha179 m²
Celková rozloha206 m²
Úžitková plocha160 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-544633 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny