Na predaj rodinný dom v Medzeve

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 2 - poschodový rodinný dom v katastrálnom území obce Medzev, Košice-okolie. S celkovou rozlohou pozemku 585m2. Obytná plocha je z toho 133 m2 x 2. Na prvom poschodí, ktoré bolo v roku 2013/14 rekonštruované sa nachádza kuchyňa, WC, kúpeľňa, chodba a 4 izby. V kuchyni je rohová kuchynská linka so stavanou teplovzdušnou rúrou, sklokeramickou varnou doskou a digestorom, v kuchyni je dlažba, na chodbe a v izbách je plávajúca podlaha. Taktiež kúpeľňa a WC prešli rekonštrukciou kde boli menené vodovodné rúry a odpad. Kúpeľňa má rohovú vaňu a sprchovací kút+komplet nová sanita. Okná sú plastové a bezpečnostné dvere sú aj vchodové aj pivničné.
Na druhom poschodí sa nachádzajú 2 izby jedna s loggiou a druhá dvojizba, špajza a povaly. Vśetky okná na druhom poschodí boli menené za plastové, podlaha na druhom poschodí je tvorená PVC. Dom je kompletne podpivničený. Na obrovskej podpivničenej ploche sa nachádza kotolňa, práčovňa, dielňa, WC a dve miestnosti na uskladnenie veci, a stále ešte zostáva ďalší technicky využiteľný priestor. . Predná časť dvora je vybetónovaná a v zadnej časti sa nachádza zámkova dlažba, altánok na posedenie v lete, vymurovaný gril, udiareň, drevená garáž a záhrada s ovocnými stromami. Pod schodiskom do domu je pivnička na uskladnenie zemiakov. Kúrenie je ústredné na tuhé palivo s obehovým čerpadlom.
IS: vodovod, kanalizácia, elektrina
V dome je urobená aj plynová prípojka. Stavba je kombinácia tehla, kváder. Strecha eternitová.
V meste je dobrá občianska vybavenosť škola, škôlka, lekári, pošta, banka, kúpalisko, detské ihrisko, obchody
Príjemné okolité prostredie dáva veľa možnosti na oddych v prírode (turistika, hubárčenie, cyklistika).
Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie