Na predaj rodinný dom v Šahách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
300 m²
898 m²
2
6
áno - 1 auto
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
98.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

124334x zobrazená v zozname / 9548x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj trojpodlažný rodinný dom s vyvýšeným prízemím celý podpivničený, vo vyhľadávanej lokalite. Dispozičné riešenie domu: prízemie - vstupná chodba, z ktorej je prístup do kuchyne, obývacej izby, spálne, menšej izby s malým balkónom spojeným so vstupom z vonkajšieho schodiska, kúpeľne a špajze. Poschodie – chodba, dve väčšie izby, jeden menšia s balkónom, kúpeľňa a vstup na povalu. Izby sú nepriechodné, každá má samostatný vstup. Suterén domu je prístupný z dvora a pozostáva z komory, kotolne s dielňou, skladu a garáže. Kúrenie je zabezpečené kotlom ústredného vykurovania na plyn, v kuchyni je aj sporák na tuhé palivo. Dom je napojený na všetky dostupné IS: vodovod, kanalizáciu, plyn a elektrinu s trojfázovým napätím 380V. Dom bol skolaudovaný v roku 1971 a je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Je ihneď obývateľný avšak dispozičné riešenie domu umožňuje rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. K domu prislúcha oplotený rovinatý pozemok so záhradou s niekoľkými vzrastlými ovocnými stromami a viničom o výmere 539 m2 a malou hospodárskou stavbou. Celková plocha pozemku je 898 m2. Občianska vybavenosť v okolí domu je veľmi dobrá, obchody a školy všetkých stupňov od MŠ až po stredné školy sú dostupné pešou chôdzou cca do 10 min. Cena nehnuteľnosti je 98.000€. V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver https://moja.brokeria.sk/hypo_porovnanie/. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Šahoch

Inzerovaný rodinný dom v Šahoch v cene 98.000,- € je o 141.799 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Šahoch. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Šahoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Šahoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-IV...

Pozícia realitnej ponuky

98.000,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 350.000,- €
898 m²
Rozloha pozemku 150 m² 6169 m²
359 m²
Zastavaná plocha 80 m² 2278 m²
300 m²
Úžitková plocha 1 m² 2924 m²

Kontaktujte

JUDr. Iveta Šranková

IS Reality

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

IS Reality

Námestie hrdinov 6, Levice 934 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku898 m²
Zastavaná plocha359 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-IVSR-20 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.