Na predaj Rodinný dom vhodný aj na prenajímanie

Prečítajte si viac o lokalite
Nová Baňa
Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Nová Baňa
652 m²
1315 m²
5
čiastočne prerobený
verejný vodovod
230/400V
áno - 1
žumpa
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

27832x zobrazená v zozname / 1238x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj chalupu/rodinný dom v nádhernej časti Novej Bane - Bukovina, neďaleko lyžiarskeho strediska Drozdovo.
Dom je po kompletnej rekonštrukcii v roku 2022 má prízemie, podkrovie a časť domu je podpivničená. Pôvodná časť domu je postavená z kameňa a kvádri. Nové podkrovie je z Ytongu. Nová Mediteran strecha a podkrovie sú zateplené minerálnou vlnou Knauff Insulation v hrúbke 30 cm.
V dome boli kompletne vymenené nové el. rozvody, nové kúrenie vrátane peletového kotla, nové vložkovanie komínov, nová vodovodná inštalácia a odpady, nová žumpa. Okná sú taktiež nové plastové a drevené eurookna v historickej časti s trojsklom. Menšia budova vedľa hlavného domu je rozdelená na technická časť v ktorej sa nachádza nový bojler, peletový kotol, pripravená je aj prípojka na el. kotol. Ďalej sa v budove nachádza miestnosť na wellness, sprcha a toaleta. Súčasťou menšej budovy je aj letná kuchyňa.

DISPOZÍCIA DOMU.


Prízemie: Vstupná chodba s dreveným schodiskom do podkrovnej časti domu, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa s toaletou, v 2 izbách v historickej časti boli zachované pôvodné dvere, drevené stropy a kachle. Z zadnej časti chodby je výstup do záhrady.
Podkrovie: Veľká drevená galéria prepojená s obývačkou, 2 priestranné izby a kúpeľňa s toaletou.
Vykurovanie je zabezpečené elektronicky riadeným kotlom na pelety. Alternatívou sú kachle na tuhé palivo alebo pripojenie el. kotla.
Nová Baňa má kompletnú občiansku vybavenosť, peknú prírodu, diaľnica a železnica iba 10 km, termálne kúpele Vyhne a Sklené Teplice do 25 km.
Dom je vhodný na trvalé bývanie, resp. rekreačné bývanie prípadne ako sídlo firmy.
Ponúkame poradenstvo pri financovaní kúpy tejto nehnuteľnosti aj kompletný servis až po odovzdanie domu novému majiteľovi. V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Pomôžeme Vám s vybavením naj hypotéky.


Všetky ponuky našej RK na euroroyal.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novej Bani

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 rodinných domov v Novej Bani. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1315 m²
Zastavaná plocha652 m²
Počet izieb5
Vlastníctvofiremné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1012248 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.