Na predaj rodinný dom, Záhumnie, Krásna, Košice IV.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj novostavbu bezbariérového nízkoenergetického rodinného domu určeného pre 4- až 5-člennú rodinu - bungalov v novej lokalite Krásna - Záhumnie v Košiciach. Úžitková plocha domu je 105 m2. Pozemok o výmere 400 m2. Dom má kompaktnú dispozíciu, málo chodieb, presvetlené miestnosti a vynikajúci pomer medzi úžitkovou a obytnou plochou. Dom pozostáva z troch spální, obývačky prepojenej s kuchyňou, technickej miestnosti, kúpeľne a WC. Dom je v štádiu holodomu: vonkajšie a vnútorné omietky, elektrina, predpríprava na umiestnenie krbu v strede dispozície (čo umožňuje priame vykurovanie), podlahové vykurovanie a predpríprava na tepelné čerpadlo. Použité okenné výplne sú trojsklo. Neobytné podkrovie prístupné stropnými skladacími schodmi ponúka ďalší skladovací priestor.
Dom stavaný kombináciou stavebných konštrukcií s 15 cm izoláciou a tepelno-technickými vlastnosťami je predpokladom na minimálnu spotrebu energie na vykurovanie. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice IV